MARII CONTRIBUABILI, CALCATI DE ANAF – Ce s-a constatat la 87% dintre acestia

832
Decizie cu privire la Codul de procedura fiscala

foto: editiadedimineata

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a demarat 100 de actiuni de control la operatori economici, mari contribuabili, pentru a verifica modul de conformare in ceea ce priveste conectarea tuturor aparatelor de marcat electronice fiscale cu jurnal electronic, achizitionate si utilizate de catre acestia.

La operatorii economici unde au fost finalizate verificarile, inspectorii ANAF au constatat ca 87% dintre acestia s-au conformat, iar pentru ceilalti, care nu au realizat conectarea, au fost aplicate sanctiuni contraventionale, conform legislatiei in vigoare:
“Reamintim operatorilor economici ca termenul limita pentru conectarea caselor de marcat la serverul ANAF este data de 30 noiembrie 2021. Acest termen nu va fi prelungit.
Pe portalul www.anaf.ro, sectiunea ‘Conectarea aparatelor de marcat electronice fiscale la sistemul informatic al MF-ANAF’, disponibila la https://www.anaf.ro/…/int…/ANAF/servicii_online/reg_AMEF contribuabilii pot accesa informatii detaliate despre conectare (Legislatia, Ghidul conectarii, evidenta AMEF etc.)”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole