IOHANNIS A SEMNAT DECRETUL DE REVOCARE DIN FUNCTIE A MINISTRULUI JUSTITIEI – Lucian Bode este interimar

924
iohannis a promulgat trei legi

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi, 2 septembrie 2021, decretul de revocare din functie a ministrului de Justitie Stelian Ion. Interimar a fost numit ministrul de Interne Lucian Bode.

Stirea initiala

Presedintele Klaus Iohannis ezita, deocamdata, sa se pronunte cu privire la cererea de revocare din functie a ministrului de Justitie USR-PLUS, Stelian Ion. Seful statului analizeaza solicitarea, si nu este exclusa posibilitatea unui raspuns negativ.

Premierul Florin Citu a anuntat miercuri seara ca i-a trimis sefului statului cererea de revocare a ministrului Justitiei, insa Iohannis pare ca nu se grabeste. Deocamdata, analizeaza!.

Premierul nu mai accepta!

Reamintim ca premierul Florin Citu l-a demis miercuri seara, 1 septembrie 2021, pe ministrul Justitiei Stelian Ion, dupa ce institutia condusa de acesta nu a emis un aviz cu privire la programul de investitii in mediul rural „Anghel Saligny”:

“Acum cateva minute am trimis presedintelui Romaniei cererea de revocare din functia de ministru al Justitiei a domnului Stelian Ion.  Nu voi accepta in Guvernul Romaniei ministri care sa se opuna modernizarii Romaniei”.

Dupa anuntul premierului, USR-PLUS s-a reunit in sedinta si a decis ca va sustine o motiune de cenzura impotriva premierului Florin Citu si ca ii retrage acestuia sprijinul politic (click aici pentru a citi).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole