Iata cati bani a facut presedintele Colegiului Medicilor din colaborarea cu 10 companii farmaceutice (Document)

2029

Tineti minte ca in ultimele zile a circulat in spatiul public un apel prin care peste 100 de medici cer „incetarea starii de teroare” impuse de autoritati in numele „unei viroze care are morbiditate si mortalitate asemanatoare gripei sezoniere”?

Ei bine, Daniel Coriu (foto), presedintele Colegiului Medicilor, a reactionat dur la acest demers, amenintandu-i pe semnatari cu procese si chiar cu ridicarea dreptului de a profesa.

Dar nu despre disputa dintre Coriu si colegii de breasla vorbim acum, ci despre interesanta declaratie de avere a sefului Colegiului Medicilor. Din pacate, cel mai recent astfel de document disponibil pe portalul Declaratii.integritate.eu dateaza din 4 iunie 2018. Din fericire, avem ce vedea acolo: peste 376.000 de lei obtinuti in total de la 10 companii farmaceutice pentru „activitati medicale”, „drepturi de proprietate intelectuala / consultanta stiintifica” si „cercetare stiintifica” (vezi facsimil).

A nu se intelege ca il criticam in vreun fel pe presedintele Colegiului Medicilor. Noi doar semnalam impresionantele venituri ale acestuia obtinute din colaborarea cu diverse firme farmaceutice.

Dezvaluirea le apartine celor de la Activenews.ro, site care a tratat pe larg polemica dintre Daniel Coriu si semnatarii apelului public.

* Cititi aici cum a evoluat averea lui Coriu in 2019 si 2020, conform declaratiilor de avere ale sotiei

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole