Taxa de solidaritate

Marcel CIOLACU
125

Taxarea bogatiei si a companiilor cu profituri-record in urma pandemiei si a razboiului din Ucraina este o preocupare a tuturor liderilor lumii, dezbatuta in aceste zile la Forumul Mondial de la Davos.

Asta arata ca PSD a actionat corect cand a impus in Coalitie taxa de solidaritate in energie si ca este cat se poate de legitima dezbaterea despre impozitarea marilor averi si a profiturilor exagerate.
Cred cu tarie ca in Romania este nevoie de o taxa de solidaritate pentru tot ceea ce inseamna averi acumulate pe fondul crizelor din ultimii doi ani, prin profituri cu adevarat nesimtite. Astfel, statul va aduna resursele necesare pentru a ajuta atat milioanele de romani care se confrunta cu criza costului vietii, cat si companiile romanesti, in special IMM-urile.
Voi propune mediului de afaceri din Romania sa discutam cu franchete despre acest subiect in urmatoarele luni pentru a ajunge la o solutie fezabila, care sa produca atat mai multa solidaritate sociala, cat si mai multa justete economica!

sursa: facebook Marcel Ciolacu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole