Stop abuzurilor PNL

Eugen TEODOROVICI
In ”bula” lui Citu, romanii traiesc “fantastik”. Chiar asa?
898

STOP abuzurilor PNL! INSIST pentru depunerea motiunii de cenzura!

PSD-ul trebuie sa inceteze in a mai juca amator cartea opozitiei si trebuie sa actioneze imediat pentru demiterea celui mai incompetent guvern din ultimii 30 ani.

Nu mai avem voie sa privim de pe margine cum romanii sunt respinsi in Europa si PNL-ul distruge Romania prin:

-prabusirea fara precedent a economiei nationale;

-modul total neprofesionist si iresponsabil in care gestioneaza criza sanitara;

-nepunerea in aplicare a unor drepturi castigate de romani – cresterea pensiilor si dublarea alocatiilor pentru copii.

Romanii au nevoie de siguranta zilei de maine, au nevoie de protectie sociala, economica si sanitara, romanii asteapta de la noi solutii concrete pentru iesirea din situatia critica in care ne aflam, nu amatorism si combinatii politice care nu fac altceva decat sa distruga complet Romania.

P.S. Cine spune ca nu este momentul depunerii motiunii de cenzura in perioada starii de urgenta sau starii de alerta este un TRADATOR de tara si de neam, fiind in “cardasie” si la fel de vinovat ca guvernul Orban.

Tocmai ACUM este momentul cand tara are nevoie de o guvernare responsabila, daca spui ca esti mai bun decat cei aflati la guvernare si, mai ales, ca ai solutii la criza sanitara si la cea economica.

1 comentariu la “Stop abuzurilor PNL

  1. Ciolacul este omul lor. Si cine are un neuron isi da seama de asta. Lumea nu va condamna guvernul infect care are 20%, va condamna PSD-ul care are majoritatea, si care face jocurile hitleristului. Voi chiar nu puteti face nimic ca sa inlaturati de la conducerea PSD-ului acest tradator?. Cand o aud pe Firea cum il pupa, si il ridica in slavi, nu pot sa nu ma intreb: si dansa joaca la doua capete?. Intrebarea asta mi-am pus-o, cand a incercat tot in formula asta de tradatori sa il schimba pe Dragnea. Dar sa se gandeasca de doua ori cand il sustine pe Ciolacul, ca dupa votarea legi, ei vor fi primi care vor beneficia de ea. Nu stiu daca Ciolacul are copii, dar Firea are. Ar trebui sa se gandeasca nu numai la copii, ci si la generatiile viitoare. Asta nu este o lege pentru o luna sau doua, iar roata vieti se invarte, si probabil vom asista la repetarea istoriei din urma cu vremuri de mult apuse. Daca Hitler nu a reusit sa cucereasca toata lumea, generatiile acestui criminal incearca sa impuna nazismul. Revenind la oile noastre, Ciolacul sigur a primit asigurari ca va prinde un post cald in viitorul guvern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole