Statuia moralitatii s-a prabusit

Eugen TOMAC
Votul pentru Iordache de la PSD si Dirca de la USR a fost dat sigur de catre parlamentarii celor doua partide
1119

Sa spunem lucrurilor pe nume. Votul pentru Iordache de la PSD si Dirca de la USR a fost dat sigur de catre parlamentarii celor doua partide. Este dreptul lor sa voteze cum doresc in Parlament, dar sa o faca asumat!

La fel s-a intamplat si in aceasta vara, cand Badalau a fost votat cu ambele maini pentru functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi, dar nimeni nu a recunoscut, prevalandu-se de secretul votului.

In cazul votului de ieri, e clar ca a fost o intelegere politica. Noi il votam pe al vostru, voi – pe al nostru.

Candidatul Zegrean nu a fost votat nici macar de toti parlamentarii PNL, grav si, mai ales, umilitor pentru distinsul constitutionalist.

Singurii parlamentari care nu au participat la mascarada de ieri au fost colegii mei din PMP. La fel ca la votul pentru Badalau, noi am fost singurii care am votat impotriva. Asta se poate verifica in procesul verbal. Numarul celor care au votat impotriva este exact numarul parlamentarilor PMP prezenti in sala.

La sfarsitul zilei de ieri, la Consiliul Legislativ au plecat prin vot Florin Iordache de la PSD si George Dirca de la USR. Aceasta este poza zilei, oricat ar incerca unii si altii sa o justifice altfel.

Nu ma mira ca USR a facut intelegere cu PSD, au mai fost asemenea negocieri in Parlament.

Urat este cand te urci pe statuia moralitatii si nu mai stii sa cobori.

1 comentariu la “Statuia moralitatii s-a prabusit

  1. Voi cei din PDL sa-ti adus dezastru care este în tara! Voi sunteti modelul dupa care guvernarea PNL se ghidează! Mi-ar fi rusine sa mai ofer opinii în parlament când voi în 10 ani v-ati batut joc de legislația României!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole