Se lanseaza noul slogan: “Klaus, fa-te ca lucrezi!”

Calin POPESCU TARICEANU
536

Cu cel putin o luna intarziere si dupa ce sperantele multor romani au fost naruite, Guvernul PNL ne anunta cu mare tam-tam ca mult promisul plan de redresare economica va fi prezentat de Prim-ministrul Iohannis si adjunctul sau Ludovic, asta seara, in gradinile de la Clubul Diplomatic din Bucuresti! Ghinion insa, este doar prezentarea, pentru ca masurile efective vor fi adoptate peste inca vreo luna. Si tot asa, taras-grapis, probabil pana in campania electorala.

Probabil ca locatia nu a fost aleasa intamplator, ci sa ii vina ca manusa dlui Iohannis. Intr-una din pauzele sale de golf, intre gaurile 5 si 6, dl Iohannis isi va face timp sa taie “panglica” programului economic, incercand astfel sa-i dea o mana de ajutor si lui Ludovic!

Oameni buni, s-au terminat locatiile guvernamentale si simtiti nevoia sa faceti conferinte de presa pe terenul de golf? E inchis parcul Palatului Cotroceni? Sau gradinile de la Vilele Lac unde s-a autoizolat Orban? si incercati o chermeza in aer liber pe terenul de golf?

Un program pentru relansarea economiei ar trebui sa fie ceva serios, nu un spectacol cinic in vreme ce romanii nu stiu ce ii asteapta maine. Dar probabil este contextul ideal pentru acest guvern habarnist: locatie numai buna sa o dea in gropi (in acest caz in gaurile de pe terenul de golf)!

Chiar nu vedeti ca puneti prea multa energie in claxon si nu mai ramane nimic si pentru motor? Chiar credeti ca o sa-i pacaliti la nesfarsit pe romani cu smecheriile astea ieftine? Guvernul PNL si tot partidul si-au fixat drept slogan “Klaus, fa-te ca lucrezi!”.

P.S. Cand veti face anuntul ca nu veti majora pensiile si alocatiile il vor chema cei din Guvernul PNL inca o data pe Klaus Iohannis? Sau la evenimente cu impact negativ pentru el locatarul de la Cotroceni nu participa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole