Romania devine independenta energetic

Vasile Citea, deputat
1166

O sa gasiti tot felul de parerologi care isi dau cu presupusul si care peste noapte sunt experti de renume, azi in zona medicala, maine in economie, dar de poimaine devin brusc generali, apoi imediat geopoliticieni, etc. Acestia sunt cei care o sa va povesteasca de ce este sau nu buna legea off-shore. Eu va spun de ce am votat-o, indiferent ce spun unii sau altii.


Sigur ca statul roman va incasa 60% din profit – bani de care avem mare nevoie – sigur ca o mare parte din angajatii implicati in proiect sunt romani, sigur ca o sa putem sa scadem costurile cu intretinerea cetateanului simplu datorita productiei de gaz crescute, dar… nu de asta am votat. Am votat legea pentru ca acum stiu cu certitudine ca cetatenii romani vor avea caldura la iarna, ca nu voi vedea la televizor familii cu copii inghetati prin case sau alte viziuni de cosmar.
Romania devine independenta energetic pana in toamna acestui an. Faptul ca ne ajuta si financiar e un plus si ma bucur ca se intampla asa. Astazi sunt un pic mai agitat, iritat de unii specialisti care fac circ politic, dar fara sa aiba nicio realizare pe baza muncii lor. E nevoie de mai multa munca si cat mai putin circ.
Votand aceasta lege va fi mai bine pentru romani si Romania. , iar personal, la noapte voi dormi mult mai linistit stiind ca am reusit sa dam drumul la treaba.
PS: Azi avem un razboi langa noi, maine poate apar alte surprize neplacute, insa oamenii responsabili fac iarna carul si vara sania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole