Premiul Oscar pentru cel mai bun blat in rol secundar din istoria PSD

Ilan LAUFER
Cred ca FMI-ul isi freaca mainile cand vede cum este guvernata Romania!
1761

Domnule Marcel Ciolacu,

Ma aflu in Turul Romaniei “Acum ori niciodata“, ajung in fiecare judet din aceasta tara si ma intalnesc peste tot cu fosti colegi care ma intreaba disperati de ce s-a predat PSD?! Blatul de care eu va suspectez ca il aveti cu Orban, este resimtit peste tot la nivelul tarii. Este jale!

Oamenii sunt disperati, fostii colegi din PSD nu se mai simt reprezentati nici de catre dvs., nici de catre echipa de conducere interimara si nestatutara, mai ales dupa ce ati votat, pe rand, Guvernul Orban 1 si Orban 2, starea de urgenta si pe cea de alerta, fara sa va ganditi deloc la oameni, la faptul ca se incalca drepturile fundamentale ale cetatenilor romani si la faptul ca oamenii sunt abuzati.

De firmele cu capital autohton nici nu mai poate fi vorba, toti si-au pierdut increderea in PSD. Din scaunul pe care il ocupati, nu ati facut nimic pentru capitalul autohton, ati lasat peste 100.000 de companii romanesti sa se duca incet si sigur spre faliment.

Mimati opozitia la nivel de Hollywood, meritati chiar un premiu Oscar pentru cel mai bun BLAT in rol secundar din istoria PSD-ului, ca de un rol principal nici nu poate fi vorba. Ati dus PSD-ul in cea mai neagra perioada a sa, iar activul partidului nu va mai vrea la conducere, din cauza ca se simt tradati, vanduti si nereprezentati sub nicio forma.

Fosti colegi imi spun ca daca nu faceti un congres aranjat sau, mai nou, aranjat online, nu va mai voteaza nimeni.

Cum a ajuns un partid care a castigat alegerile cu 46% sa fie in opozitie si votul oamenilor sa nu mai conteze?

Mai nou, am auzit ca suna oamenii din PNL la presa sa le spuna sa nu va mai “injure”. Cand am auzit, i-am intrebat daca la presa “PSD-ista”? Ca presa “PNL-ista” ar trebui sa va faca statuie si sa va laude zilnic. Nici in cele mai frumoase vise nu sperau ei sa aiba un asemenea presedinte in fruntea PSD!

3 comentarii la “Premiul Oscar pentru cel mai bun blat in rol secundar din istoria PSD

  1. Este cel mai nemernic presedinte al PSD-ului. El trebuia indepartat a doua zi dupa ce a fost plantat de securisti in fruntea partidului. Parerea mea este ca a fost plantat tocmai pentru a faramita partidul. Toti PSD-isti ar trebui sa se indrepte spre Umanisti. Cu acest cameleon din fruntea partidului, PSD-ul nu ia nici 5%. Asta trebuie bagat la pachet dupa gratii impreuna cu hitleristul si guWrenul lui. Sper ca D-ul Corlateanu sa stopeze legea nazista, pe care Ciolacu a trecut-o cum isi doresc stapani lui: nazistul si alcolistul.

  2. Dacă Ponta nu ar fi fost cel mai bun premier de 30 de ani în coace nu as fi votat în niciun caz PSD. Apoi m-a convins programul lui Dragnea Totul s-a năruit când Dragnea a rupt PSD și a adus teleoltenii lui sa conducă PSD, Voi vota, dacă nu ma abțin, PRO România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole