Praduitorii nu se lasa!

Daniel ZAMFIR
Obraznicul incompetent si mitomanul euforic
663

Desi, tocmai a fost promulgata legea care interzice vanzarea participatiunilor statului la imstitutile/societatile unde statul este actionar, tocmai pentru a proteja ce a mai ramas din avutia nationala de atacurile speculatorilor, Orban pregateste o Ordonanta de modificare a legii ca sa poata pradui in continuare! Ordonanta pregatita de tatal speculatorilor, #citucamataru, urmareste fix vanzarea CEC-ului, Hidroelectrica, Portul Constanta si aeroporturile. Acum, cand praduitorii au si majoritate in Parlament, nu-i va mai opri nimeni!

Peeseedeeul i-a obstructionat pana acum…

Au cumparat ce era de cumparat prin Parlament, au acum majoritate si vor pradui tot.

3 comentarii la “Praduitorii nu se lasa!

  1. Mai exista ROMANIA, sau a ramas pe harta lumi doar cu numele, fiind o iluzie a romanilor ca le-ar apartine?. Eu nu cunosc pe planeta Pamant o tara democrata unde punctele strategice, obiectivele, bogatiile…au fost vandute altori tari. Nu vreau sa mor proasta, am si eu o curiozitate: prin absurd se declanseaza un razboi, un conflict politic cu o tara, o pandemie (cum e mascarada de azi cu acest virus gripal), Romania va avea un cuvant de spus pentru apararea tari, a populatiei, tinand cont de faptul ca pentru nesupunere ramaneti fara gaz, curent, apa…?. Pana la urma veti ramane si fara aer.

  2. Resursele Romaniei apartin POPORULUI, nu mafiei. Ce este atat de greu de inteles?. El, poporul, nu isi da seama ca 80% din tara nu le mai apartine?. Ce a mai ramas a amanetat mafia PNL in schimbul imprumuturilor uriase, care le veti plati cu varf si indesat, voi, copiii si nepotii vostri. Daca voi nu opriti mafia pnl-ista si usr-ista, luati-va adio de la tara, de la libertate, si de la drepturi. Pacat de D-zeu ca nu va treziti. Toata lumea comenteaza, inclusiv politicieni, analisti, economisti, jurnalisti, ca mafia PNL vinde tara, dar nimeni nu actioneaza. Tara le apartine lor, si voi nu stiti, sau girati tacuti acest genocid?. Nu sunt vinovati ei care va vand, sunteti vinovati voi, care va lasati vanduti.

  3. Avertisment de la OMS! ”Nicio ţară nu poate pretinde că s-a încheiat pandemia”. Bineanteles ca nu sa incheiat, din moment ce nu a fost finalizat scopul acestei „pandemii”, adica vaccinul si generatia 5G. ”Aceasta nu va fi ultima pandemiei”, a declarat dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus. ”Istoria ne învaţă că focarele şi pandemiile sunt un factor al vieţii. Dar când va veni următoarea pandemie, lumea trebuie să fie pregătită – mult mai pregătită decât a fost acum”. Poate ne explica mama Omida dela OMS, la ce sa mai fie pregatita lumea, ca inafara de genocid in masa, nu cred ca mai au cu ce sa se joace. Economia tuturo tarilor au pus-o pe butuci, bineinteles cu ajutorul slugilor din fiecare stat, libertatile au disparut in mare parte, a mai ramas doar manipularea pe scara mondiala, tot cu ajutorul slugilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole