PNListii chiar vor creste impozitele indirecte in 2021

Eugen TEODOROVICI
Habarnisme ale neprihanitilor aflati la guvernare
694

In timp ce unii se lupta pana la ultima suflare sa primeasca functii in Guvern si in Parlament, altele sunt cele mai mari satisfactii pentru mine.

Presedintele Iohannis a promulgat astazi, proiectele de modificare a Codului Fiscal si a Codului de procedura Fiscala, pe care le-am depus anul trecut, in Parlament! Aceste proiecte contin modificari importante CERUTE impetuos de mediul de afaceri, cu care m-am consultat, alaturi de colegii mei din Ministerul Finantelor Publice, mai mult de un an de zile, pentru a da economiei romanesti acele masuri concrete si absolut necesare.

Si nu, NU astept din partea vreunui reprezentant al mediului de afaceri nicio vorba buna, nicio multumire … Sper doar ca aceasta veste sa-i bucure si sa le fie de folos, caci chiar au nevoie

P.S.: Totusi, vreau sa demontez un fake news care se tot rostogoleste in spatiul public, cum ca prin proiectul de modificare al Codului Fiscal as fi marit accizele incepand cu 1 ianuarie 2021! Nimic mai FALS. Din pacate, este adevarat ca accizele la benzina, motorina si tigarete vor creste, dar din cauza unui amendament introdus de deputatul PNL, Bogdan Hutuca.

Asadar, PNListii chiar vor creste impozitele indirecte in 2021, desi au spus ca nu le vor creste…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *