PNL si PSD conduc economia romaneasca pe ultimul drum!

Ilan LAUFER
Cred ca FMI-ul isi freaca mainile cand vede cum este guvernata Romania!
649

Este absolut aberant si strigator la cer modul in care PNL si PSD au decis sa prelungeasca starea de alerta in conditiile in care nu doar SUA si Germania au redeschis deja economia nationala, dar si TOATE TARILE DIN JURUL NOSTRU.

Parca suntem intr-un film cu prosti in care nimeni nu are niciun fel de plan pentru salvarea/relansarea economiei romanesti. PRELUNGIREA STARII DE ALERTA DENOTA LIPSA TOTALA DE SOLUTII, atat din partea PNL cat si din partea PSD care a devenit un fel de n-ar mai fi. Este infricosator ceea ce se intampla acum cu Romania.

Inteleg ca PNL si Orban nu au alta cale sa ramana la guvernare, decat prin prelungirea starii de alerta, ca na, Ciolacu a zis ca nu “baga” motiune de cenzura, atata timp cat este stare de alerta. DOAMNE FERESTE! Oameni buni, aceasta prelungire a starii de alerta va adanci si mai mult criza economica si sociala in care ne aflam si va fi acea scanteie care va declansa explozia in societatea romaneasca.

Se pare ca nu vrem sa invatam nimic din ceea ce se intampla in jurul nostru si preferam sa bagam capul in pamant ca strutul, crezand ca vom scapa in acest fel.

In SUA si EUROPA civilizata, protestele iau amploare si schimba din mers prioritatiile guvernelor, oamenii nu mai au cu ce sa traiasca la propriu si atunci vedem ca toate masurile pentru combaterea pandemiei se vor evapora ca whiskyul din paharele guvernantilor.

Astazi, singura solutie propusa de PNL si PSD pentru salvarea Romaniei este MOARTEA ECONOMIEI.

NE VEDEM CURAND LA PROTESTE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *