PNL amaneteaza viitorul urmatoarelor generatii

Radu PREDA
Nu as fi crezul niciodata ca voi asista la un “joc de glezne” asa de complicat si cu o miza asa de mare, cum sunt alegerile prezidentiale din SUA
1066

PNL a indatorat la maximum toti romanii, fara niciun fel de beneficiu pentru cetateni

PNL amaneteaza viitorul urmatoarelor generatii prin imprumuturile enorme pe care le face in numele Romaniei!

Guvernarea PNL ingroapa in datorii mai multe generatii de acum incolo!

Orban si ministrii liberali se imprumuta in fiecare zi, dar nu au fonduri pentru echipamente medicale si medicamente, pentru dublarea alocatiilor, majorarea pensiilor sau a salariilor profesorilor.

In schimb, “Guvernul Meu” a scutit de taxe bancile si furnizorii de utilitati prin abrogarea articolelor din OUG nr. 114.

Romanii trebuie sa stie ca aceste imprumuturi masive nu se regasesc nici in investitii, nici in imbunatatirea conditiilor de viata, nici in cresterea puterii de cumparare a oamenilor si nici in sprijinirea antreprenorilor romani.

2 comentarii la “PNL amaneteaza viitorul urmatoarelor generatii

  1. Stati linistiti, ei si-au asigurat traiul pentru inca 7 generatii. Le pasa de popor, cum imi pasa mie de cate masini sunt spalate zilnic pe glob. Chiar nu m-am gandit la asta niciodata, asa cum nu se gandeste GuWernul la populatie. Cei care vor plati, vor fi copiii si nepotii celor care azi dorm linistiti, iar guWernerul infect le vinde tara, si inclusiv pe ei. Somn usor Romania. Va vor trezi strainii, care vor domina tara, iar voi veti fi sclavi lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole