„Planul” lui Orban: un 1 si doi de 0! 1 la populism, 0 la realism si 0 la respect pentru inteligenta romanilor!

Alex COITA
605

„Planul” lui Orban: un 1 si doi de 0! 1 la populism, 0 la realism si 0 la respect pentru inteligenta romanilor!

Prin acest artificiu disperat prin care vrea sa mai cumpere cateva luni la butoane, actualul Guvern risca sa intre in istorie ca cel mai populist executiv PNL din ultimii 145 de ani.

Așa-zisul „Plan” prezentat de Guvernul condus de Ludovic Orban este de un populism desantat care arunca in derizoriu blazonul istoric al PNL. Niciun partid din ultimii 25 de ani nu a avut tupeul sa vina in fata romanilor cu asa un program facut pe genunchi, un cozonac nedospit, pompat cu aer si plin de coloranti artificiali. Mai ales in situatia de criza disperata cu care ne confruntam cu toții! Prin acest artificiu disperat, domnul Orban incearca sa mai castige cateva luni la butoane si sa amane declansarea crizei pentru a-si face jocurile.

„Planul” lui Orban e o insailare de masuri deja adoptate, alte directii deja stabilite si cateva proiecte fanteziste luate copy-paste. La partea de investitii este o lipsa crasa de prioritizare, practic acolo au fost puse de-a valma toate proiectele posibile si imposibile. Alte subiecte ca Fondul Roman de Investitii (insuficient capitalizat) sau Banca Nationala de Dezvoltare (nerealist) par niste idei nemestecate puse acolo ca sa ocupe pagini de document.

Domnul Orban a reusit sa demonstreze inca o data ca ii crede prosti pe romani, ca daca vine cu promisiuni „fara numar” le va inchide gura si ii va mai pacali cateva luni. Noi, în Partidul Republican, am anunțat deja un Plan serios, bazat pe cifre realiste, pe masuri inovative bine fundamentate. Vom inchide cercul vicios al vorbelor goale si al luptelor mimate de politicieni. In cateva zile vom prezenta masurile pe care domnul Orban putea sa le ia, daca avea interesul sa iasa din bula de autosuficiența alimentata de la robinetul banilor publici.

#RegandimRomania

#UnNouDrum

1 comentariu la “„Planul” lui Orban: un 1 si doi de 0! 1 la populism, 0 la realism si 0 la respect pentru inteligenta romanilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole