Oroarea legislativa s-a comis!

Sorin ROSCA STANESCU
Caracatita Arafat
2040

In editorialul de ieri am vorbit despre legea zombi, un proiect de act normativ destinat combaterii pandemiei, propus de Guvern. Si care nu intruneste conditiile necesare unei legi care se cere a fi implementata. Tot ieri, ceva mai tarziu, legea a fost votata de Parlament. De PNL, desigur. Pentru ca Guvernul sau a propus-o. Dar si de PSD, care in prealabil a combatut-o. In final si de reprezentantii unui partid tembel.

Legea pandemiei, legea zombi, scrisa pe picior de cativa tehnicieni ai Guvernului Orban, incalca in mod flagrant drepturile si libertatile fundamentale ale omului. Si nu ne pazeste de pandemie. In schimb, cedeaza suveranitatea statului Organizatiei Mondiale a Sanatatii. De care partenerul nostru strategic tocmai s-a dezis. si care, in cateva randuri, a recunoscut ca a reactionat brambura pe parcursul pandemiei.

Aceasta lege, care permite pana si carantinarea obiectelor personale ale unui cetatean doar suspectat de coronavirus, a fost votata de partidul al carui presedinte-drona, Marcel Ciolacu a afirmat ca este o lege zombi. Zombi cand a fost vorba de propaganda, o lege buna cand s-a supus la vot. Dar despre jocul dublu al PSD sub Marcel Ciolacu am scris de multe ori. Si in continuare ma astept la fel de fel de surprize de acest fel. De data aceasta senzational este altceva. Si anume comportamentul PMP.

PMP este aliatul netransparent la Guvernare al PNL. Ocazional se comporta ca un partid de opozitie. In realitate, si-a tocmit diverse pozitii consistente in esaloanele doi si trei ale Guvernului. Este prezent acolo unde trebuie in administratia publica centrala si locala. Si, la schimb, sustine toate aberatiile propuse de Ludovic Orban. Ei bine, nu e greu sa ne imaginam ca si de aceasta data PMP, in Parlament, a votat cu toate mainile ridicate legea zombi. In dispret total fata de drepturile si libertatile fundamentale ale cetateanului. In dispret total fata de sanatatea publica. In dispret total fata de suveranitatea statului. Senzational este ca, la ceas de seara, in emisiunea moderata de Victor Ciutacu de la Romania TV, a aparut Traian Basescu. Tatal de suflet al PMP. Si ce credeti ca a facut? A luat la injuraturi Guvernul Orban. Si Partidul National Liberal. Pe motiv ca au promovat o lege tembela. Fix legea despre care am scris ieri si scriu azi. Fix legea pe care parlamentarii PMP au votat-o. Fara nicio exceptie. Oare fostul pesedinte era turmentat? Oare intrebarea mea este retorica?


Sursa: Corectnews.com

3 comentarii la “Oroarea legislativa s-a comis!

  1. Indiferent de cine a votat aceasta lege nazista, ori sunt cretini, buni de legat, ori se bazeaza pe faptul ca lor, copiii lor sau nepotii lor nu li se va intampla nimic. Gresit!. Daca nu se ridica poporul impotriva acestor nazisti, acesti criminali care au votat legea, vor fi blestemati de proprii copii si nepoti. Ei nu isi dau seama ce inseamna un regim totalitar. Ceausescu a fost copil mic, pe langa acesti nazisti.

  2. Asta e! Asta ati vrut, asta ati votat, asta aveti! Sa le fie de cap TUTUROR celor ce s-au alaturat sustinerii si sustinatorilor viermilor pdl(pnl), securistilor, comunistilor, stalinistilor, fascistilor, basistilor si iohAnnusoizilor! In veci sa fiti blestemati!

  3. La o sedinta cu inspectori scolari, unde a participat Anisia si Alexe, a foat confirmat pozitiv un inspector scolar. In inregistrare, care nu poate fi negata nici macar de cei fara neuroni, Alexe da mana cu toti, inclusiv cu cel confirmat. La sedinta stau in dreapta si stanga celui infectat acesti doi in guWern. Dupa aparitia imaginilor, Alexe, afirma ca ei doi nu au avut NICIUN contact cu infectatul, iar ei nu fac parte din ancheta epidemiologica a DSP. Daca NICI astia 2 nu sunt suspecti, 100% acest virus gripal a plecat in concediu. Nu mai manipulati poporul. TREZITI-VA ROMANI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole