Orban si Ciolacu ne confisca viata pana la decontaminare sau distrugere

Ilan LAUFER
Cred ca FMI-ul isi freaca mainile cand vede cum este guvernata Romania!
677

PNL si PSD vor sa ne confiste “viata” prin legea carantinarii.

O asemenea lege, care invadeaza viata romanilor, nu a mai fost data in Romania de mai bine de 30 de ani. PAS CU PAS ne indepartam de democratie si ne apropiem de autocratie! Este un atac direct asupra drepturilor noastre fundamentale, o aberatie sustinuta de PNL + PSD = LOVE prin care statul poate confisca lucrurile si bunurile pe un termen incert, iar bunurile suspecte de a fi contaminate sunt carantinate pana la decontaminare sau distrugere.

Este absolut aberant ca membrii familei sa fie separati, copiii de parinti, batranii vulnerabili de copiii lor, persoanele cu handicap de apartinatori si plasate in grija statului o saptamana, doua sau cate considera statul ca sunt necesare. Doar un lucru este cert, avem o noua majoritate toxica PNL PSD in Parlament care actioneaza impotriva tuturor romanilor.

2 comentarii la “Orban si Ciolacu ne confisca viata pana la decontaminare sau distrugere

  1. Toata lumea discuta de internarea asimptomaticilor care sunt 90% din populatie. GuWernul si hitleristul au n-spe motive pentru acest arest in spital. Primul motiv a lor ar fi ca spitalele ar fi aproape goale, si nu ar putea justifica netratarea bolnavilor cronici. Al doilea motiv este suma imensa de 1000 Euro pe zi pentru un asimptomatic, pe care Casa de Asigurari de Sanatate o deconteaza spitalelor. NIMENI nu sesizeaza ca in ritmul asta, CAS va da faliment si va fi privatizata, care este si scopul acestor nazisti. „Pas cu pas”, vorba hitleristului vor privatiza si spitalele, spunandu-va ca au intrat in colaps, si ori se inchid, ori se privatizeaza. Dar nu va faceti griji ca Arafat este in negocieri cu o companie pentru livrarea de „spitale”, gen celor pe care le-a vizitat hitleristul. Va asteapta „zile frumoase”, dar voi stati linistiti si dormiti maideparte.

  2. La emisiunea lui Tudor Barbu, a fost invitat Dr Radu Ciornei, din Suceava, epidemiolog de renume mondial (necunoscut in perioada pandemiei in Colonie)), a explicat cu subiect si predicat subiectul ” Covid 19 mort, depistat pozitiv”. El a explicat ca la asimptomatici, testul PSR, nu depisteaza daca virusul este activ sau inactiv (mort sau viu), numai daca probele se pun pentru cultura o perioada de timp sa se determine daca virusul este activ sau inactiv. Intrebat de ce nimeni nu a explicat asta in Romania de la inceputul pandemiei, fiind foarte rezervat, a declarat ca nicio televiziune mare nu vrea sa dezbata un asemenea subiect. Mai aveti nevoie de probe?. Romanilor nu li se va spune niciodata adevarul, numai minciuni, manipulari de catre guvern, politicieni, doctori aserviti si cumparati. Ei nu au nevoie de specialisti renumiti mondial, au nevoie de gunoaie penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole