Obraznicul incompetent si mitomanul euforic

Obraznicul incompetent si mitomanul euforic
2985

A treia oara, Comisia Europeana ii plesneste pe Citu si Ghinea. Planul lor e unul foarte prost facut si cu multe furaciuni.

Ati inteles de ce Citu a fugit ca un las in Parlament cand il intreba presa ce contine Planul?

Pai cum asa, mai hotilor? 133.000 de euro pentru pregatirea unui om sa faca ce, de banii astia?

Cum v-ati gandit voi, mai hotilor, sa platiti 1350/zi firmelor de consultanta prietene, care apropo, au aparut ca ciupercile dupa ploaie?

Ce ati crezut, mai hotilor, ca nu se va afla ca vreti sa dati doua miliarde pe consultanta, firmelor prietene?

Obraznicul ministru zero si euforicul premier praf o tin langa, in ciuda celor 14 pagini de critici ale Comisiei, ca totul e fake-news.

Sa va fie rusine, incompetentilor!

Demisia!!!

1 comentariu la “Obraznicul incompetent si mitomanul euforic

  1. @ Ajunse la guvernare partidele politice și susținătorii lor caută să își asigure și câte „o felie de învingători”, care să nu fie supusă capriciilor pieței libere concurențiale, și pe durate și de la 25 la 49 de ani, durate motivate și de investiții, creditări, durata de recuperare a investițiilor, susținerea altor proiecte, durate ce depășesc mandatele pentru care s-a votat și care ar putea să nu mai obțină susținerea unei majorități dincolo de durata mandatelor celor ce le-au aprobat, devenind subiecte de dezbateri și de reevaluări ale celor ce formează noile majorități, în căutare de „felii de învingători”, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole