Nu va mai bateti joc de Romania!

Vasile Citea, deputat
1494

Nu va mai bateti joc de Romania! Turismul romanesc nu tine de foi A4 pe o perdea.

Bataie de joc la adresa Romaniei. Promovarea tarii la Targul de turism de la New York, Statele Unite ale Americii, a fost facuta in fata unei perdele negre, cu foi A4, parca puse la uscat.

Ministerul Antreprenoriatului si Turismului a platit chiar 8.000 de dolari pentru toata aceasta mascarada care a adus o noua pata pe obrazul Romaniei. Chiar daca Ministerul a incercat sa vina cu explicatii legate de standul pus la dispozitie de organizatori, prezentarea lamentabila nu mai lasa loc de nicio interpretare. Reprezentantii ministerului, dar si cei ai consulatului de la New York, ar fi trebuit sa fie mai inventivi, sa arate intr-adevar ce inseamna Romania, ce inseamna Gradina Carpatilor.
Atat ministrul Turismului, cat si ceilalti responsabili ar trebui sa vina cu explicatii mai pertinente. De ce standul Romaniei a fost atat de saracacio
s?
Romania merita o promovare mai buna. In calitate de reprezentant al statului roman, rog oficialii Ministerului Antreprenoriatului si Turismului si reprezentantii Ambasadei Romaniei in Statele Unite ale Americii sa formuleze puncte de vedere fata de esecul acestei promovari. Si ca simplu cetatean al acestei tari cred ca este nevoie de explicatie din partea celor care au ajuns la New York pentru a promova Romania. Imaginea noastra la cel mai mare targ de turism la nivel mondial ar fi trebuit sa aiba alta.
Nu in acest mod atragem turisti, nu asa reusim sa ne promovam peste hotare. Romania a dat din nou cu piciorul unei sanse uriase de a se promova la nivel global, iar responsabilii acestui esec trebuie trasi la raspundere.

Sursa: Camera Deputatilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole