Monstruoasa coalitie ingroapa deja Romania

Radu PREDA
Nu as fi crezul niciodata ca voi asista la un “joc de glezne” asa de complicat si cu o miza asa de mare, cum sunt alegerile prezidentiale din SUA
975

PNL=PMP=USR=PDL

Nu pensii, Nu alocatii, Nu salarii

Liberalii au cooptat la nivel local si central toti greii din fostul PDL si din actualul USR, care au pus umarul la prabusirea Romaniei in ultimul an.

Coalitia austeritatii si-a dat mana in fiecare judet din tara si in Bucuresti!

Interesul major al partidelor care formeaza dreapta romaneasca de astazi, PNL+PMP+USR este acela de a pune tara pe butuci, de a taia veniturile romanilor si de a ingropa antreprenorii locali.

Asa cum se vede din declaratiile liderilor celor 3 forte politice, care vor sa conduca Romania, nu exista nimic bun pentru romani, niciun plan economic, nicio masura pentru sustinerea celor care au ramas fara loc de munca, a celor care s-au imbolnavit de COVID, a scolilor care mai mult nu functioneaza.

Toata coalitia dreptei de astazi este despre ei, despre interesele personale ale politrucilor care isi trag cate o halca din Romania pentru ei si rudele lor.

Monstruoasa coalitie de dreapta ingroapa deja Romania in datorii si austeritate, fara nicio remuscare fata de scaderea nivelului de trai al romanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *