M-am saturat de minciunile lui Citu!

Stefan Radu OPREA
Romania are al doilea cel mai mic cost orar cu forta de munca din UE
600

M-am saturat sa vad un ministru incapabil cum incearca disperat sa scape de responsabilitatea ratingului de tara. Acum vine cu o fumigena si, ce sa vedeti, de vina este PSD pentru ca dezbate noul program de guvernare.

Nu, dle. Citu, de vina este guvernul pe care il reprezentati si care s-a imprumutat fara masura. Cresterea exorbitanta a datoriei, lipsa masurilor care sa sprijine economia si locurile de munca sunt cauzele reale pentru care ratingul de tara este amenintat. Criteriile care se evalueaza sunt capacitatea de plata a datoriilor, calitatea masurilor luate, politica economica actuala, adica performanta guvernarii Orban.

Sunteti la guvernare de 11 luni, incapabili sa gestionati treburile tarii, preocupati doar ca alegerile generale sa aiba loc cât mai repede, in detrimentul sanatatii publice.

Dle. Citu, am lasat tara stabila din punct de vedere economic, ratingul de tara a fost reconfirmat in ciuda declaratiilor panicarde pe care le faceati atunci din Parlament. Sunteti ministrul finantelor publice si ar trebui sa va faceti treaba in conformitate cu fisa postului. Daca nu puteti, plecati si lasati locul unor oameni responsabili si profesionisti, care sa gestioneze corect treburile tarii.

1 comentariu la “M-am saturat de minciunile lui Citu!

  1. Nu credeti ca lumea sa saturat sa citeasca toate postarile politicienilor, dar ei nu vad UN deget ridicat pentru ei?. Chiar nu inteleg, sunteti toti politicieni iresponsabili?. Nimeni din opozitie nu vede prapastia spre care aluneca tara si poporul, sau confortul lor este mai presus de tara si popor?. Daca PSD avea un lider adevarat, nu marioneta securista (se vede si din avion), acest guWern infect era demis dupa 4 luni de guvernare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *