“Luptatorii” cu belciug

Serban NICOLAE, avocat, fost senator
“Luptatorii” cu belciug
1624

Cum se face ca toti marii “reformisti”, “noii politicieni” si “luptatori anticoruptie” au biografii cetoase si trecut mocirlos? Toti “aparatorii statului de drept” isi incep biografia dupa 30 de ani, au tot soiul de “adeverinte” si “ceferticate” de studii in loc de diplome si trasnesc a impostura. Sunt capitalisti “de dreapta” pe seama bugetului de stat. Se lauda gretos intre ei si ajung sa creada in propriile minciuni. Ii leaga “omerta” trecutului fiecaruia.

Nu e grav ca ii aflam ca sunt impostori, turnatori, delatori si profitori de joasa speta. Ceea ce este greu suportabil este ca pentru toti acestia exista stapani din umbra. Exista aceia care le cunosc toate rusinile trecutului si tin bine de capatul lesei. Cineva a stiut tot timpul ca Basescu, chiar si cand era presedintele Romaniei, e mizerabilul “Petrov”, cineva a stiut ca Voiculescu n-a avut vreme pentru scoala, cineva a stiut ca procurorii “de elita” ai DNA au studii dubioase si au sarit toate treptele experientei profesionale etc. Lista e lunga pentru ca ii cuprinde pe aproape toti fericitii posesori ai unor biografii grosolan romantate. Belciugul in nas cu care sunt tinuti de stapani ii face agresivi si zgomotosi. Cand trag prea tare de lat, ori cand stapanii se mai cearta intre ei, afla si publicul particele din mizeria trecutului acestor “luptatori”.

Cand mai vedeti “providentiali” carora nimeni nu le stie trecutul, “zeite” si “slujiri”, vedete “apolitice” care reformeaza periodic clasa politica din Romania si diversi decorati cu chintale de tinichele, fiti siguri ca la capatul lantului au o mana perversa si o minte periculoasa. Asa veti avea explicatia carierelor lor miraculoase, a “entuziasmului” mediatic ce-i inconjoara, a usurintei cu care-si schimba radical opiniile de pe o zi pe alta si a anti-românismului feroce pe care-l manifesta in tot ceea ce fac. Doar daca vreti sa vedeti si sa intelegeti, fireste…

1 comentariu la ““Luptatorii” cu belciug

  1. Asa s-a construit si comunismul cu lichele si securisti. Aceleasi metode au fost si sunt folosite in continuare pentru subjugarea justitiei (arhiva SIPA), s-a ajuns pana acolo sa se fraudeze informatic pentru a nu afla ce note avea o domnisoara ajunsa sefa. Si unde se intampla asta? La ministerul justitiei!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole