Legi pentru firmele olandeze si austriece daca Romania nu adera la Schengen

Pavel POPESCU, deputat

sursa foto: facebook Pavel Popescu

446

Refuz sa iau in considerare un esec al aderarii Romaniei la spatiul Schengen pana la sfarsitul anului. Sau scenariul amanarii pana la un alt moment „potrivit”.


Doua tari se opun momentan: Olanda si Austria. Cu mentiunea ca premierul Olandei se agita mult zilele acestea cu telefoane, pentru a largi si mai mult clubul celor doua tari pline de ifose, care ar intra in sevraj instant fara supradozele zilnice de gaz rusesc si cocaina columbiana.
Nu voi comenta inainte de 8 decembrie ce a facut sau ce nu a facut Romania de a ajuns in situatia aceasta.
Dar daca (Doamne fereste) Romania nu intra in Schengen pana la sfarsitul anului va spun ce voi face eu, un simplu parlamentar: imi voi dedica ultimii doi ani din acest mandat pentru legislatie si activitate politica ce vor viza in mod direct firmele si interesele austriece (rusesti la baza) si olandeze prezente in Romania.
Desigur, multi pot ironiza aceasta postare. Au mai facut-o si in 2019, atunci cand am anuntat in Reuters (si PNL nu era la putere) ca voi bloca investitiile chineze in Romania pe domenii strategice. M-am tinut de cuvant.
De data aceasta va fi putin diferit pentru ca nu sunt singur. O buna parte din colegii de generatia mea din Parlament sunt gata sa mi se alature.
Stiu ca ambasadorii celor doua tari vor trimite aceasta postare „acasa, in centrala”. Si bine fac. Pentru ca nu e o vreo amenintare politica, ci doar o promisiune ferma ca unii dintre noi, care nu am bagat mana in «borcanul cu miere» cu aceste firme pentru ca ne iubim tara, ne-am cam saturat.
P.S. Nu accept sfaturi de diplomatie pana in 8 decembrie. Eu sunt votat politic, nu sunt diplomat.

sursa: facebook Pavel Popescu

1 comentariu la “Legi pentru firmele olandeze si austriece daca Romania nu adera la Schengen

  1. @ Care sunteți de părere că la nivel global e necesară și utilă instituirea unui program educațional, „Educație pentru protejarea mediului și a biodiversității și desființarea armatelor”, adresat tuturor și îndeosebi acelora care au „matrițe intelectuale” de soldați , armate , instituții de forță, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole