La ora de varf, doi ministri PNL au mintit in direct

Marius BUDAI
Pensionarii si reprezentantii HORECA au fost cei mai mintiti si umiliti de catre Guvernarea Dreptei Unite!
642

Minciuna si nepasarea Guvernului Orban-PNL atinge cote din ce in ce mai mari.

Aseara, la ora de varf, doi ministri PNL au mintit in direct pe tema majorarilor de alocatii si pensii. Violeta Alexandru si Citu mint la nivel inalt si sustin ca nici o alta tara din lume nu a mai facut majorari de alocatii si pensii. Le voi demonstra ca mint atasand link-urile cu informatiile corecte.

Deci, domnilor mincinosi, alte tari iau masuri clare pentru copii si tineri, iar la noi un mare NIMIC. Ma intreb, ce zic acum tinerii care voteaza USR si PNL cand vad NEPASAREA acestui guvern fata de ei? Sa nu spuneti ca USR nu este la guvernare, voturile din Parlament si aliantele electorale demonstreaza contrariul.

AUSTERITATE numele tau este PNL!

Intre timp, fantasticul premier dezertor Citu continua sarabanda imprumuturilor, la viteze si dobanzi ametitoare. Se imprumuta masiv cu scopul ascuns de a deveni insolvabila tara, ulterior putand sa vanda, pe nimic, ce a mai ramas din sistemul energetic si sistemul bancar.

Oare va primi Citu o functie importanta in sistemul bancar drept recompensa pentru imprumuturile fantastice la dobanzi foarte mari? De urmarit.

https://ec.europa.eu/social/main.jsp?langId=en&catId=89&newsId=9526&furtherNews=yes&fbclid=IwAR1dTF5nX8x7qJl2FKeSZmAqYPbQOehRThjjYmgAordBx6xOUzWw-nniGfs

https://www.imf.org/en/Topics/imf-and-covid19/Policy-Responses-to-COVID-19?fbclid=IwAR0AsGfWE3DVusLeyRJdpAyWoPskUdmoD3IR_Ai0C0dJ1A_L9RC9ITjn5M4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole