Joaca de-a economia si topaiala manipularilor

Marius BUDAI
Pensionarii si reprezentantii HORECA au fost cei mai mintiti si umiliti de catre Guvernarea Dreptei Unite!
1848

Domnule ministru Citu, daca in conceptia dumneavoastra lucrurile sunt atat de bune, iesiti public astazi de ziua copiilor si majorati-le alocatiile, chiar incepand cu ziua lor. Totodata, nu uitati de dascalii, parintii si bunicii copiilor si anuntati tot astazi ca le majorati si lor salariile si pensiile, incepand cu 01 septembrie 2020, asa cum prevad legile in vigoare.

Imi aduc aminte, de cand eram copil si vacantele le petreceam la bunici la tara, ca cele mai galagioase oratanii din curte erau gainile, dupa ce faceau UN OU.
In stilul galagios al orataniilor mai sus mentionate, premierul dezertor “fantasticul” Citu ne anunta inca o “realizare”. Cica inflatia a scazut si cetatenii romani o duc mai bine.

Sa vedem, totusi, si ce ne trece sub tacere domnul ministru:

-suntem pe locul 4 in UE cu o inflație de peste 7 ori mai mare decat media UE;
-in Romania lucrurilor „fantastice” ale domnului premier dezertor cetatenii romani au mai putini bani, sunt speriati si nesiguri pe viitor, drept urmare, in afara produselor de stricta necesitate, nu mai cumpara nimic;

-mediul de afaceri este si el nesigur pe viitor iar masurile structurale de relansare a economiei lipsesc cu desavarsire.

Si daca tot face dumnealui trimitere catre PSD, sa-i lansam si o provocare.

Domnule ministru (as fi putut sa va spun prim-ministru dar ati refuzat aceasta onoare si ati dezertat in plina criza) cresteti si dumneavoastra puterea de cumparare a cetatenilor romani in medie cu 20% peste cresterea inflatiei.

2 comentarii la “Joaca de-a economia si topaiala manipularilor

  1. Domnule Budai, lumea s-a saturat de declaratii, reprosuri, acuzatii. Este timpul sa faceti opozitie adevarata, nu simulata. Nu va acuz pe D-voastra, dar ar fi cazul ca sa ii fie indreptat putin spatele D-lui Ciolacu, ca prea sta inclinat. Nu trebuie sa fii politician sau expert ca sa iti dai seama ca Ciolacu simuleaza opozitia. Nu uitati ce va spun: daca nu luati o pozitie ferma pentru a salva Romania din mainile acestor impostori, electoratul nu va taxa Pnl-ul pentru dezastru, va va taxa pe voi ca nu ati actionat. Asa ati pierdut si prezidentialele si europarlamentarele. Trebuie sa fii orb sa nu vezi dezastrul spre care duc acesti impostori tara. Daca nu ii debarcati urgent, nu aveti nicio sansa la parlamentare, dovada este chiar trompeta Rares Bogdan, care nu s-a ferit sa afirme: ” Cat timp WCIohanis este presedinte, Pnl-ul va fi la putere”. Luati-o cum doriti, ca doar TABLETELE isi fac tot timpul treaba, dar ar trebui in scoli la elevi, nu in salile de vot, de unde trebuie sa dispara.

  2. Introduceți moțiune de cenzura, dați guvernul incompetent jos, suspendați președintele Iohanis, chiar și pentru o luna, rezolvați problema guvernării și a primului ministru, Iohanis a declarat, nu va mai numi un prim ministru de la PSD, și așa România merge mai departe, nu sta blocată de Iohanis și PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole