Iohannis l-a egalat pe Von Mackensen la infrangeri istorice

Serban NICOLAE
“Luptatorii” cu belciug
732

TRIANON! TRIANON! TRIANON!

Azi, in Senatul ROMANIEI, am respins rusinoasa cerere prin care presedintele Partidului Anti-National Liberal, Iohannis Klaus Werner a incercat, inca o data, blocarea legii privind Ziua Tratatului de la Trianon.

Penelistii s-au aliniat cu mana la vipusca si au votat, in corpore, impotriva acestei legi! USR a votat impotriva legii (ca si UDMR), ca sa nu se suprapuna cu legea privind Ziua nationala(?!) a bicicletei, initiativa lor…

Iohannis l-a egalat pe Von Mackensen la infrangeri istorice…

1 comentariu la “Iohannis l-a egalat pe Von Mackensen la infrangeri istorice

  1. Sobolanii au respins reluarea alegerilor, si au pus in discutie renumararea voturilor. NU acceptati renumararea voturilor, cereti anularea alegerilor in TOATA tara. Daca acum nu iesiti in strada sa demiteti nazistul de la Cotroceni si sleacta de guvernanti criminali, va veti merita soarta, dar nu e pacat de voi, care inghititi pe nemestecate manipularea si minciuna, va fi pacat de copiii si nepotii vostri, care va vor blestema ca ati girat sclavia lor. NU asteptati ca politicienii sa rezolve problema fraudei grosolane din toata tara, ei vor „rezolva” ca intre clanuri, iar voi veti fi sclavi nazismului. Nu cred ca au mai ramas in tara doar o mana de romani cu, coloana vertebarala, iar restul sa fie ori spalati pe creier, ori limitati mintal care accepta vanzarea tari si statutul de sclav pentru un litru de ulei, un pahar de tuica sau 5 lei. TREZITI-VA pentru numele lui D-zeu, ca altfel va va trezi saracia si sclavia, bolile si neputinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole