Iohannis face propaganda la ce are interes: cam ce vand firmele din siajul PNL-istilor

Mihai DRAGAN
750

Asistam in ultima vreme la prabusirea economiei romanesti, la scaderea drastica a nivelului de trai, la previziuni din ce in ce mai sumbre in legatura cu ceea ce urmeaza, in primul rand, economic.

Avalansa argumentelor pro si contra continuarii izolarii ne innebuneste si nu mai stim cine minte si cine nu!

Ca sunt interese serioase – economice si politice – pentru mentinerea starii de alerta, este deja evident. In mod cert, intr-un orizont nu foarte indepartat, ne vom intoarce la imaginile cu personalitati ale vietii economice si politice defiland la parchete, mai mult ca sigur.

Iohannis, reverberat de ecoul sau, Orban (copia din Romania, nu Viktor), face propaganda economica la ce are interes: masti si sapun de maini. Adica cam ce vand firmele din siajul PNL-istilor.

Dar eu ma incapatanez sa intreb: de ce nu testam masiv? Toata lumea civilizata testeaza masiv!

Guvernul Romaniei NU testeaza, dar, cu atat mai grav: BLOCHEAZA actiunile initiate de alte institutii! Si eu NU CRED ca singurul motiv este ca ar fi vorba despre primari PSD. Probabil ca in curand vom afla adevarata miza.

1 comentariu la “Iohannis face propaganda la ce are interes: cam ce vand firmele din siajul PNL-istilor

  1. Miza se vede si din „avion”, numai populatia nu vede, si in special cei care POT, si NU vor sa spulbere din temelii acest guWren infect. In starea de urgenta, nu au avut timp sa se ocupe de pandemie, s-au ocupat de infintarea a mii de firme noi pentru clientele, de sponsorizarea acestora, si a altora existente deja. Au transpirat din greu sa schimbe toti specialisti din tara din punctele cheie, incepand cu directorii de spitale, au incercat printr-un tertip scarbos, bine organizat sa schimbe si directorul de la aeroportul Cluj, directori de inteprinderi… Timpul a fost prea scurt sa schimbe si maturatorii de strada, asa ca au dat-o pe starea de alerta, pentru imprumuturi uriase, negocieri pentru lichidarea companiilor cu capital romanesc. Au incercat scoatera lui Tudorel Toader din comisia de la Venetia, acum vor sa schimbe Avocatul Poporului si Guvernatorul Banci. Atata dezinformare, minciuna, lipsa de profesionalism, oameni fara caracter, nu am vazut nicaieri, nici macar in „domnia” fostului chirias de la Cotroceni. De actualul chirias de la Cotroceni, nu cred ca exista in limba romana atatea cuvinte negative ca sa il caracterizez. Ura care se citeste pe talpa de pe fata acestui impostor impotriva poporului roman, spune tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole