Haosul creat de PNL si USR

Victor NEGRESCU, europarlamentar
244

Haosul creat de PNL si USR are consecinte evidente la nivel economic si international pentru Romania, afectand nivelul de trai al romanilor:

  • cresterea cursului euro in raport cu leul
  • cresterea dobanzilor contractate de Guvern in numele Romaniei
  • riscul ca avansul din PNRR sa nu mai ajunga in acest an
  • noi intarzieri in negocierile cu cei de la Comisia Europeana privind programarea financiara 2021-2027
  • investitorii reanalizeaza investitiile programate in Romania.

Partidele care compun astazi guvernul si-au pierdut orice fel de legitimitate iar acest lucru conduce la o pierdere a credibilitatii Romaniei pe pietele financiare si in raport cu partenerii internationali.

sursa: facebook Victor Negrescu

2 comentarii la “Haosul creat de PNL si USR

  1. @ Sunteți de părere că termenul de pronunțare a deciziilor de către CCR nu ar trebui să fie mai mare decât termenul de punere în aplicare a deciziilor CCR , reglementat de textul Constituției, termen cu durată de 45 de zile, ?
    & Sunteți de părere și că deciziile CCR pronunțate în afara unui termen de 45 de zile, reglementat de Constituție pentru aplicarea deciziilor CCR, ar putea fi considerate nule de drept, ?

  2. & În ce condiții ar putea fi stabilit un termen mai mare de 45 de zile pentru pronunțarea deciziilor CCR dacă Constituția stabilește un termen de 45 de zile pentru punerea în aplicare a deciziilor CCR, termen peste care actele normative pentru care s-a stabilit neconstituționalitate își încetează aplicarea, ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *