Guvernul IOC

Marius BUDAI
Pensionarii si reprezentantii HORECA au fost cei mai mintiti si umiliti de catre Guvernarea Dreptei Unite!
875

Orban, DEMISIA!!!

Guvernul_IOC (Iohannis, Orban, Citu) recunoaste in documente oficiale ca nu a vrut niciodata sa dubleze alocatiile copiilor.

Orban a atacat la Curtea Constitutionala legea prin care, chiar de la 1 iulie, adica mai repede cu o luna decat promisese, alocatiile copiilor puteau fi majorate. Ne-am obisnuit deja cu liberalii care mint. Acum, inclusiv in documentele oficiale.

In sesizarea facuta la CCR, Orban scrie ca banii pentru majorarea alocatiilor nu au fost prevazuti in bugetul de stat. Nu au fost prevazuti pentru ca nu au vrut. In 23 decembrie 2019, cand liberalii si-au adoptat bugetul in Parlament fara niciun fel de dezbatere, proiectul privind majorarea alocatiilor era deja pe masa presedintelui Iohannis. Proiectul a fost adoptat pe 18 decembrie 2019 in Parlament. Cu toate astea, premierul dezertor Citu si Orban nu au alocat banii necesari.

In acelasi document, Orban scrie ca daca se majoreaza alocatiile nu ne mai incadram in deficitul de 3%. Asta in conditiile in care Comisia Europeana a recomandat Romaniei sa revina la deficitul de pana in 3% abia in 2022.

Deci nu exista niciun argument pentru care alocatiile sa nu fie majorate. Doar minciunile si nepasarea Guvernului Orban-PNL.

Cand PNL a propus dublarea alocatiilor, fara sursa de finantare, PSD a gasit solutii pentru a le finanta. PNL cauta de 8 luni bani si inca nu i-a gasit. Bine ca pentru achizitii la preturi exorbitante au bani, pentru cetatenii romani nu.

Din pacate, de acelasi tratament mincinos si nepasator vor avea parte si mediul de afaceri romanesc si dascalii si parintii si bunicii nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole