Guvernul instaureaza austeritatea totala

Radu PREDA
Nu as fi crezul niciodata ca voi asista la un “joc de glezne” asa de complicat si cu o miza asa de mare, cum sunt alegerile prezidentiale din SUA
1060

PNL va matura Romania in 2021 cu valuri succesive de austeritate daca este votat la Parlamentare!

Liberalii s-au dat de gol cu valurile de austeritate pe care le pregatesc pentru romani prin iesirile violente la adresa masurilor PSD din Parlament pentru revenirea la normal a alocatiilor, pensiilor si fondurilor pentru administratiile locale!

Guvernul Orban se grabeste cu cele doua runde de alegeri pentru a instaura austeritatea totala in Romania dupa 1 ianuarie 2021.

PNL vrea sa lase pensionarii cu pensiile ciuntite, elevii si familiile lor cu alocatiile taiate, primariile cu conturile goale si antreprenorii sa intre in faliment.

Iohannis si Orban si-au dat arama pe fata si au recunoscut ca nu vor sa caute in Bugetul Romaniei bani de pensii, bani de alocatii, bani pentru antreprenori, bani pentru scoli, bani pentru primarii desi i-u imprumuturi cu nemiluita zi de zi.

PNL ataca cu manie PSD pentru ca nu vrea sa le mai permita sa se imprumute in disperare pe spatele generatiilor urmatoare!

4 comentarii la “Guvernul instaureaza austeritatea totala

  1. Cantariti de 1000 de ori pe cine votati. Nu trebuie sa va surprinda ca sunteti o tara experiment, nu o spun numai eu, o spune multa lume care urmareste agenda hitleristului. Trebuie doar sa va intrebati unde au „plecat” 150 miliarde imprumutate de limbricul de la finante? -de ce au modificat legea prin care se intrezice vanzare companiilor romanesti? -de ce a promulgat legea ocolului silvic desi au fost trimise zeci de reclamatii pentru oprirea legi? – de ce in primul mandat de 5 ani a blocat tot ce era in interesul tari si populatiei, a fost doar turist, scriitor de vorbe goale, instigator, si slujbasul strainilor? -de ce in al 2-lea mandat s-a zbatut de moarte sa isi puna guWernul meu? -de ce nu a declarat pandemie, dar va inchis in case ca pe niste animale? – de ce sa interzis circulatia dupa ora 22:oo in timpul stari de urgenta? -de ce a fost schimbata conducera spitalelor si DSP-urilor in timpul „pandemiei”?…..

  2. …de ce in GIS numit mai nou grupul de dezinformare strategica (vorba unui reputat medic), au fost numiti politruci din sri, politie, media, cand acele scaune trebuiau ocupate de medici specialisti? -unde sunt specialisti in virusologie care au un cuvant de spus, dar nu sunt primiti de marile televiziuni aservite guWernului infect? – de ce la aceste televiziuni apar doar 5 „specialisti” aserviti sistemului, sau mai bine zis cumparati cum ar fi Dorobat (o penala dovedita), Musta, Imbri, Marinescu (mai nou mai ponderat, dandusi seama probabil de penibilul in care sa bagat),Tincu, iar deasupra lor comandantul genocidului Arafat, impreuna cu afaceristul Tataru? -de ce dupa dezvaluirile la un post de televiziune a rapotarilor frauduloase, umflate cu 37000, au „vindecat” din pix 44000 intro singura zi? ….

  3. …..-de ce nazistul a aprobat legea reintroduceri SRI-ului in procesele penale, care nu exista nicaieri in UE? -de ce a promulgat in ziua cand a primit-o legea educatiei sexuale in scoli, dar legea alocatiilor, pensiilor si salariilor profesorilor o ataca la CCR? -de ce a cumparat 4 elicoptere, 40 rachete, a marit bugetul de la SRI, SIE, SPP, MAI, a marit salariile acestora cu 25%, a dotat politia cu 8000 de masini noi, cu 4000 de pistoale, a marit efectivul cu 21000 (daca nu ma insel)?. Ieri, la conferinta de minciuni, afirma senin ca va mari alocatiile, pensiile si salariile profesorilor cand va reporni economia. Nu cred ca realizati ce va asteapta, ca prea stati linistiti. Daca nu va dati seama inseamna ca sunteti un popor pierdut. EL, hitleristul NU va porni economia Romaniei, uitati asta, agenda lui este sa predea tara fara companii romanesti, cu sclavi disponibili pentru strainii care vor cumpara Romania….

  4. Diasporenilor le-am transmis ca se vor intoarce acasa cand ma voi duce eu dupa ei. Nu sunt doar vorbe, este realitatea crunta in care traiti. Ca sa intelegeti va explic: Merkel a afirmat ca tarile dezvoltate sunt dependente de muncitorii straini, iar cum in Romania nu vor mai exista companii romanesti, companiile straine vor avea grija sa nu primeasca pe cei care se vor intoarce in tara. Este f simplu, si un plan bine pus la punct. si ca sa fie tacamul complect, comandantul actiuni a declarat ca Avocatul poporului a daramat ligislatia cu care ei lucreaza, indiferent daca e corecta sau nu e corecta. Intr-un cuvant ce conteaza daca incalca Constitutia, importanta este sa se aplice AGENDA „pas cu pas” vorba unui gunoi in viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole