Guvern de vanzatori

Daniel ZAMFIR
Obraznicul incompetent si mitomanul euforic
1261

Lucovid Orban cere parintilor si bunicilor nostri sa inteleaga ca a facut maxim ce se putea face in legatura cu cresterea pensiilor si salariilor. Cat tupeu si mai ales, cat cinism! Tocmai ne-a spus Curtea de Conturi ca ati produs un prejudiciu de 700 milioane lei! Ai facut tot ce ai putut, Ludovice?

Lui Nicula ai avut 90 milioane sa-i platesti IN AVANS, si asta pentru ca e sponsorul vostru? Ai avut bani sa dai in avans 400 milioane restituiri la ANRP? Ai avut! Ai pus deoparte doua miliarde de lei in Fondul de rezerva sa cumperi primari de la “ciuma rosie”? Ai pus! Platesti 1,7 miliarde (!!!) dobanzi pentru imprumuturile nebunesti ale lui Citu? Platesti! Ai pus deoparte 500 milioane pentru companiile multinationale de asigurari, prietenii consilierului tau, Stamule? Bineinteles! Dai 4 miliarde ajutor de stat companiilor mari care cara profitul din tara cu ingaduinta ta, in timp ce ai ingropat zeci de mii de IMM-uri?

Exact asa ai facut, Ludovice! Nu aveti bani pentru copii, pentru parintii lor, pentru bunicii lor, in schimb aveti bani sa indestulati bancile straine, multinationalele si firmele prietene! Asta in timp ce avem scadere economica de 12,5%! Ati preluat tara din “dezastrul” de plus 5 si ati dus-o la minus 12,5. Va veni ea ziua judecatii, vanzatorilor!

3 comentarii la “Guvern de vanzatori

  1. Prin OUG.48/09.04.2020, Lucovid si Catu au suspendat pe termen nedeterminat extragerile lunare ale loteriei bonurilor fiscale. Ordonanta spune: (…) „Art. X. – (1) Începând cu data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă se suspendă extragerile lunare şi ocazionale ale Loteriei bonurilor fiscale organizate în baza Ordonanţei Guvernului nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 166/2015, cu completările ulterioare.
    (2) Extragerile Loteriei bonurilor fiscale se reiau în termen de 90 de zile de la data încetării stării de urgenţă”. Daca mai exista banii destinati fondului de premiere (1 milion de lei/luna), acestia se pot redirectiona catre pensii si alocatii. Apropo, Werner de ce nu da inapoi cei 320.000 Euro incasati din chirii? S-ar putea finanta din ei ~4.571 de teste real time PCR, la 70 Eur/bucata!

  2. Ati uitat ajutorul pentru clinicile particulare care fac teste pentru cei care pleaca in concedii cu sume intre 350-550 lei testul. Firea a fost stopata sa testeze gratis, ca doar trebuiau jecmaniti romanii in detrimentul clinicilor particulare straine. Acest guvern infect trebuie demis cu orice pret, si sa fie salvata tara, cat a mai ramas din ea.

  3. Mai nou, daca esti sanatos, sau nu ai Covid sau nu esti caz de Urgenta, nu ai dreptul la servicii medicale decontate. Degeaba platesti sute de lei lunar din salar la fondul CASS, din moment ce ti se spune, in 90% din cazuri, ca „nu sunt fonduri/nu se deconteaza”, fix atunci cand ai nevoie de un consult/analiza. Ar fi interesant de stiut daca exista o modalitate de a obliga Casa de Sanatate, sa restituie contravaloarea testului Covid platit de un cetatean, la o clinica privata? Daca vrei sa iti verifici starea de sanatate (indiferent de motiv) nu ti se deconteaza, dar daca esti bolnav, curg deconturi „fara numar” si toti se inghesuie sa te „trateze”? Constitutia si „drepturile” asiguratului dau bine pe hartie, in rest…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole