FMI isi freaca mainile

Ilan LAUFER
Cred ca FMI-ul isi freaca mainile cand vede cum este guvernata Romania!
841

Cred ca FMI-ul isi freaca mainile cand vede cum este guvernata Romania!

Ne apropiem de un colaps general?!

Pandemia e in floare, economia ramasa fara motoare, deschiderea scolilor fara rezolvare, iar Guvernul o tine sus si tare cu campania electorala si alegerile locale.

Deschiderea scolilor este pusa sub semnul intrebarii din toate punctele de vedere, medical, sanitar, logistic, acces la internet, acces la echipamente pentru invatamant online si chiar din punct de vedere al drepturilor si libertatilor garantate de Constitutie pentru copiii nostri.

Economia este in picaj liber, scaderea in PIB de peste 12% la care se adauga un deficit bugetar de 8%, ceea ce va rezulta intr-un dezastru economic si social mult mai mare decat in 2010!

Pandemia este scapata complet de sub control, zilnic avem zeci de decese si locurile la ATI sunt din ce in ce mai putine. Pe scurt, ne apropiem de un colaps general.

Ce face Guvernul?

Nimic pentru economie, dimpotriva o blocheaza printr-o campanie electorala prelungita pana in decembrie, campanie Catalizator Covid-19 si aducatoare de decese suplimentare. Guvernul cheltuie 200.000.000 euro pe aceasta campanie si pe alegerile locale si cu mult mai mult pentru parlamentare, in timp ce scolile nu au masti, dezinfectante, acces la internet si asa mai departe, iar copiii nu au primit tablete pentru invatamantul online.

Cred ca FMI-ul isi va extinde biroul de la Bucuresti in curand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole