Din nou, nimic concret despre economie in interventia lui Klaus Iohannis

Radu SOVIANI
656

Din nou, nimic concret despre economie in interventia de astazi a lui Klaus Iohannis. Nimic despre cele mai mari dobanzi din Europa la care se imprumuta Romania.

In schimb, Iohannis vorbeste despre cioara de pe gard, ceea ce e echivalentul a nimic despre economie. Iohannis imparte deja fonduri europene care inca nu exista si mai ales nici nu pot exista pana cand nu este definita o sursa de finantare a acestor fonduri. Dar mai ales, din interventia de astazi, nimic despre dezmatul din biroul lui Orban care, in esenta arata ca 5 demnitari nu dau doi bani pe lege.

In schimb, ne vorbeste despre faptul ca acest guvern care nu da doi bani pe lege, va avea ,,initiativa legislativa” pentru ,,repararea legilor justitiei”. E acelasi guvern care prin reprezentantii lui, s-a gandit ca marii corupti sa faca inchisoare la domiciliu, in ,,colivii de aur” pe banii furati? Cum sa vorbesti tocmai tu, Klaus Iohannis, mogul imobiliar prin testament falsificat, de justitie? Cum sa vorbesti tocmai tu, Klaus Iohannis despre Justitie, care ai pus ca sef al procuratorii un bici al Securitatii din inchisoarea de la Aiud (Augustin Lazar) care ti-a pus la dosar faptul ca el ti-a semnat clasarea in legatura cu casele obtinute prin frauda la lege si care iti audiaza nevasta ,,noaptea ca hotii”?

Cum sa vorbesti tocmai tu Klaus Iohannis despre initiative legislative pe Justitie ale acestui Guvern care a dat Ordonante noaptea ca hotii, si care a incercat sa treaca peste decizia definitiva a ICCJ, care spune ca BCR Banca pentru Locuinte si Raiffeisen Banca pentru Locuinte trebuie sa returneze sumele luate nelegal de la buget?

Tocmai tu sa vorbesti despre presiune pe justitie, Klaus Iohannis, care ai cerut de la cel mai inalt nivel demisia procurorului sef DIICOT? Sau care ai semnat pentru sefi DIICOT cu afaceri pe numele neamurilor in circumscriptii off-shore? Tocmai tu, Klaus Iohannis? Si daca tot vrei sa vorbesti despre justitie, de ce nu vorbesti despre lustrare in justitie si despre desecretizarea arhivei SIPA?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole