De ce va bateti joc de antreprenori?

Stefan Radu OPREA, senator
Vedem un esec in cazul liberalizarii pietelor de enegie si gaze
123

De ce va bateti joc de antreprenori?
Un anunt a bulversat antreprenorii care au aplicat pentru Masura 2- Capital de lucru: trebuie sa depuna inca un dosar intreg sub forma unui raport final!
Este de neinteles de ce schimba o regula in timpul jocului, de fapt chiar la finalul lui! Tocmai cand majoritatea antreprenorilor au depus deja toate documentele finale pentru a justifica decontul celor maximum 150.000 de euro primiti pentru a compensa pierderile din timpul pandemiei de Covid.
Va reamintesc ca acest proiect s-a nascut greu trecand de la Ministerul Economiei la Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, atunci cand Claudiu Nasui umilea antreprenorii prin reclamarea la DNA a unor potentiale infractiuni, chiar daca acestea se intamplasera chiar in ministerul condus de el!
Acum bataia de joc continua printr-o birocratie dusa la extrem, de dragul acoperirii cu hartii a unor functionari din ministere!
Se impune o interventie rapida si hotarata a ministrilor de resort pentru ca antreprenorii de buna credinta- care au finalizat toate procedurile prevazute initial in proiect- sa nu mai fie pusi inutil pe drumuri.
Tocmai ne laudam ca nu mai este necesar dosarul cu sina, constat cu amar ca inventam dosarul digital!
De aceea, le solicit public ministrilor implicati in acest program: nu birocratizati digitalizarea! Lasati antreprenorii sa respire!
sursa: facebook Stefan Radu Oprea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole