De ce se zvarcolesc sabotorii?

Daniel ZAMFIR, senator

sursa foto: facebook Daniel Zamfir

1703

Camera Deputatilor, camera decizionala, a adoptat legea prin care urgentam terminarea hidrocentralelelor incepute inainte de 2007, anul aderarii la UE, care sunt blocate pe „motive de mediu”.

In realitate, lucrurile au stat asa:

La constituirea ariilor protejate, in anul 2007, nu s-a tinut cont ca exista acele constructii incepute, delimitarea zonelor de arii protejate facandu-se practic din birou.
Desi sunt executate in proportie de peste 90% , lucrarile sunt blocate de ONG-uri sub pretextul protejarii pestisorului auriu de pe raul Jiu, pe numele lui lostrita si a unei specii de rac inexistente, practic.
Nici lostrita pe care o invoca pluseristii oengisti nu mai exista in raul Jiu de peste 50 de ani, dar ei au „tema” sa blocheze cu orice pret.
Intr-o mistificare dementa a adevarului, pluseristii alaturi de oengistii lor sustin, nici mai mult nici mai putin, demolarea hidrocentralelor in constructie, ca poate asa, din spuma afluentilor raului Jiu, va aparea mult asteptatul pestisor care va aduce bucuria in sufletele locuitorilor Vaii Jiului, si nu numai.
Acum, ca v-ati devoalat, ca vad toti romanii ce e in spatele marilor aparatori ai mediului, poate faceti public si voi, „prietenasii mediului”, sursele de finantare ale oengeurilor pe care le reprezentati ca tot sunteti voi cu transparenta.

sursa foto: facebook Daniel Zamfir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole