Cu Nicolae Ciuca pana la capat!

Sorin ROSCA STANESCU
Caracatita Arafat
1294

Ies la iveala curioase coincidente legate de relatia Iohannis-Ciuca. Cele doua personaje sunt legate ombilical. In mai multe randuri, presedintele i-a suflat in panze acestui militar, pana cand a ajuns general de armata, sef al Marelui Stat Major, ministru al Apararii si, mai nou, premier interimar. Concluzia mea este ca Iohannis nu va renunta. Si va incerca o solutie pentru a-l aduce in viitorii ani la Palatul Victoria. Si in varful PNL.

Din nou arheologul presei romane, ziaristul de investigatii Bogdan Tiberiu Iacob inregistreaza o performanta. Sapand adanc in trecutul acestui ciudat tandem. Iohannis-Ciuca. Presedintele este cel care a descoperit aceasta mare stea de pe firmamentul Armatei Romane si l-a tot impins pe Ciuca, pana cand acesta a ajuns seful Marelui Stat Major. Ne aminteste Bogdan Tiberiu Iacob ca, procedand conform legii, atunci cand a expirat mandatul lui Ciuca, Gabriel Les l-a inlaturat din functie. Dar fara succes. Seful statului l-a pus la loc. Iar Justitia i-a dat dreptate lui Les. Si abia in aceste conditii Iohannis l-a adus in partidul sau. A circulat insistent cateva zile zvonul conform caruia Ciuca urma sa devina presedintele PNL. Dar Ludovic Orban a fost mai iute de mana. Acum, presedintele si-a luat revansa. Si asa se face ca Ciuca i-a luat locul lui Orban cel Bun.

Insistenta cu care presedintele l-a promovat si il sustine pe Ciuca este rau prevestitoare. El are nevoie la Guvern nu numai de un om de mare incredere. Asemenea personaje se mai gasesc si dincolo de oastea romana. El are nevoie la Palatul Victoria de un caine de paza. Dar si de un om de mana forte. Se spune ca in laboratorul de la Cotroceni s-a luat decizia crearii unui regim autoritar. Oare in ce scop? Ce ne mai pregateste Klaus Iohannis?

Sursa: Corectnews.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole