Crezul meu politic

Serban NICOLAE
“Luptatorii” cu belciug
3153

Ce cred eu ca vor romanii care mi-au dat mandatul de senator al Romaniei:

1. Sa-mi dedic intreaga activitate publica Romaniei si poporului roman.

2. Sa apar dreptul romanilor la identitate, demnitate, un trai decent si in siguranta.

3. Sa combat abuzurile, nedreptatile si hotia.

Asta am facut!

Am promovat, cu toata priceperea si cu toata energia, legislatia care:

1. a promovat valorile fundamentale ale identitatii si demnitatii romanilor – reperele istorice, traditia, credinta, familia, personalitatile;

2. a asigurat cresterea constanta, consistenta si durabila a economiei Romaniei, a crescut semnificativ veniturile romanilor care traiesc din munca cinstita, a sustinut libera initiativa in sectoarele economice-cheie si a urmarit protejarea ultimelor bogatii ramase in patrimoniul economic al Romaniei – resursele naturale ale solului si subsolului, rezerva de aur si participatiile statului roman in economie;

3. a inlaturat cauzele unor abuzuri judiciare flagrante si a asigurat reala independenta a justitiei fata de orice ingerinta nelegitima;

Cred cu toata taria ca alegatorii care m-au votat vor ca Romania sa ramana o tara si sa nu devina o regiune, ca romanii sa ramana un Popor si sa nu devina o populatie si sa traiasca demn si decent, ca o natiune europeana respectata, cu trecut, prezent si viitor!

Maine voi face poate cel mai dureros anunt privind activitatea mea publica.

Dar, in viata, o usa se inchide, o alta se deschide.

8 comentarii la “Crezul meu politic

 1. Prefer sa votez un NUME,nu o lista de derbedei.Semnati-va . Sunt multi cei care va vor credita pentru ce ati facut pentru justitia incercata la greu.Fiti prezent.E un suport pentru oamenii onesti.
  Cu stima.

 2. Respect, domnule Șerban Nicolae, pentru toată activitatea în Parlamentul României și în PSD! Noi, votanții PSD, am votat acest partid, și pentru că Șerban Nicolae, era un stâlp al democrației și un bun român, acolo unde s-au agățat speranțele noastre.
  Un sfârșit, este un nou început! Așteptăm cu sufletul la gură, un partid în care să ne regăsim cu toții, ca într-o mare familie de români creștini ortodocși și alte confesiuni.
  Succes! Vom vota cu partidul în care vă vom regăsi! Doamne ajută!

 3. Cei care vor vota PLN, USR, PSD, isi vor blestema ziua in care s-au nascut. Toata „pandemia’ este un genocid mondial. Nu poate fi trecuta cu vederea declaratia lui Bill Gates intr-un cerc restrans : „Cu un vaccin viabil putem reduce populatia globului cu 10-15%”. De ce nu apare aceasta declaratie pe toate posturile TV, pe toate publicatiile de pe planeta?. De ce tace omenirea, suferind in tacere, ca o turma de vite indrumate incet si sigur spre abator?. Situatia din Romania nu va fi schimbata prin vot atata timp cand STS este parte din legea electorala. Ce s-a intamplat la alegerile din 27 septembrie, se va intampla si pe 6 decembrie, dar la scara mai mare. Daca romanii nu se vor trezi, si nu vor face o schimbare radicala , Romania va fi predata la cheie strainilor cu sclavi cu tot. Prin orice mijloace acesti hitleristi trebuie opriti de la un genocid in masa. Azi, in toate tarile lumii, nu covidul face revagii, si asta o stiu cei care manipuleaza „pandemia”, ci efectele inchideri populatiilor in casa, si cel mai grav, inchiderea spitalelor pentru bolnavii cronici. Ei, bolnavii cronici sunt „pandemia” de azi. Pe bolnavii cronici racesc foarte usor chiar si la o adiere de vant mai rece, ei ajung in spitale, unde sunt tratati de covid, in loc sa fie tratati de adevaratele boli de care sufera. Chiar si impunerea unui tratament universal impotriva covidului, poate fi catalogat genocid in masa. Nu poti trata cu acelasi medicament toti pacientii de pe planeta. Acum nu mai exista gripa sezoniera, nu mai exista o simpla raceala, nu mai exista pneumonii (eu fac aproape anual pneumonie din cauza aerului conditionat), toate simptomele de pe pamant sunt atribuite covidului. Ultima gaselnita este pierderea auzului, mai urmeaza vanturi dupa o portie de fasole , iar mirosul va fi simptom, si veti fi tratati de covid. De ce Romania raporteaza nr de imbolnaviri la mia de locuitori, cand UE raporteaza nr la 10000 de locuitori?. De ce Romania raporteaza toate decesele de covid, cand UE raporteaza doar decesele de covid fara comorbiditati?. Tataru fiind intrebat in legatura cu raportarea, el a raspuns:” Noi am hotarat asa”. Acesti hitleristi au mana libera de la stapani, sa faca tot posibilul ca pandemia sa nu dispara din Romania, pana cand nu va mai ramane caramida peste caramida in tara, si pana cand nu vor fi „tratati” toti cei cu boli cronice, si toti batranii din centrele de batrani. Inchiderea spitalelor pentru bolnavii cronici a fost o strategie a mintilor bolnave pentru a prelungi pandemia cu acesti bolnavi. Daca nu vor fi schimbari radicale la alegerile parlamentare, foarte multi dintre voi va veti pierde bunicii si parintii pana in primavara. D-zeu cu voi.

 4. Cei care vor vota PLN, USR, PSD, isi vor blestema ziua in care s-au nascut. Toata „pandemia’ este un genocid mondial. Nu poate fi trecuta cu vederea declaratia lui Bill Gates intr-un cerc restrans : „Cu un vaccin viabil putem reduce populatia globului cu 10-15%”. De ce nu apare aceasta declaratie pe toate posturile TV, pe toate publicatiile de pe planeta?. De ce tace omenirea, suferind in tacere, ca o turma de vite indrumate incet si sigur spre abator?. Situatia din Romania nu va fi schimbata prin vot atata timp cand STS este parte din legea electorala. Ce s-a intamplat la alegerile din 27 septembrie, se va intampla si pe 6 decembrie, dar la scara mai mare. Daca romanii nu se vor trezi, si nu vor face o schimbare radicala , Romania va fi predata la cheie strainilor cu sclavi cu tot. Prin orice mijloace acesti hitleristi trebuie opriti de la un genocid in masa. De ce Romania raporteaza nr de imbolnaviri la mia de locuitori, cand UE raporteaza nr la 10000 de locuitori?. De ce Romania raporteaza toate decesele de covid, cand UE raporteaza doar decesele de covid fara comorbiditati?. Tataru fiind intrebat in legatura cu raportarea, el a raspuns:” Noi am hotarat asa”. Azi, in toate tarile lumii, nu covidul face revagii, si asta o stiu cei care manipuleaza „pandemia”, ci efectele inchideri populatiilor in casa, si cel mai grav, inchiderea spitalelor pentru bolnavii cronici. Ei, bolnavii cronici sunt „pandemia” de azi. Pe bolnavii cronici racesc foarte usor chiar si la o adiere de vant mai rece, ei ajung in spitale, unde sunt tratati de covid, in loc sa fie tratati de adevaratele boli de care sufera. Chiar si impunerea unui tratament universal impotriva covidului, poate fi catalogat genocid in masa. Nu poti trata cu acelasi medicament toti pacientii de pe planeta. Acum nu mai exista gripa sezoniera, nu mai exista o simpla raceala, nu mai exista pneumonii (eu fac aproape anual pneumonie din cauza aerului conditionat), toate simptomele de pe pamant sunt atribuite covidului. Ultima gaselnita este pierderea auzului, mai urmeaza vanturi dupa o portie de fasole , iar mirosul va fi simptom, si veti fi tratati de covid. Acesti hitleristi au mana libera de la stapani, sa faca tot posibilul ca pandemia sa nu dispara din Romania, pana cand nu va mai ramane caramida peste caramida in tara, si pana cand nu vor fi „tratati” toti cei cu boli cronice, si toti batranii din centrele de batrani. Inchiderea spitalelor pentru bolnavii cronici a fost o strategie a mintilor bolnave pentru a prelungi pandemia cu acesti bolnavi. Daca nu vor fi schimbari radicale la alegerile parlamentare, foarte multi dintre voi va veti pierde bunicii si parintii pana in primavara. D-zeu cu voi.

 5. Cei care vor vota PLN, USR, PSD, isi vor blestema ziua in care s-au nascut. Toata „pandemia’ este un genocid mondial. Nu poate fi trecuta cu vederea declaratia lui Bill Gates intr-un cerc restrans : „Cu un vaccin viabil putem reduce populatia globului cu 10-15%”. De ce nu apare aceasta declaratie pe toate posturile TV, pe toate publicatiile de pe planeta?. De ce tace omenirea, suferind in tacere, ca o turma de vite indrumate incet si sigur spre abator?. Situatia din Romania nu va fi schimbata prin vot atata timp cand STS este parte din legea electorala. Ce s-a intamplat la alegerile din 27 septembrie, se va intampla si pe 6 decembrie, dar la scara mai mare. Daca romanii nu se vor trezi, si nu vor face o schimbare radicala , Romania va fi predata la cheie strainilor cu sclavi cu tot. Prin orice mijloace acesti hitleristi trebuie opriti de la un genocid in masa. De ce Romania raporteaza nr de imbolnaviri la mia de locuitori, cand UE raporteaza nr la 10000 de locuitori?. De ce Romania raporteaza toate decesele de covid, cand UE raporteaza doar decesele de covid fara comorbiditati?. Tataru fiind intrebat in legatura cu raportarea, el a raspuns:” Noi am hotarat asa”.

 6. Azi, in toate tarile lumii, nu covidul face revagii, si asta o stiu cei care manipuleaza „pandemia”, ci efectele inchideri populatiilor in casa, si cel mai grav, inchiderea spitalelor pentru bolnavii cronici. Ei, bolnavii cronici sunt „pandemia” de azi. Pe bolnavii cronici racesc foarte usor chiar si la o adiere de vant mai rece, ei ajung in spitale, unde sunt tratati de covid, in loc sa fie tratati de adevaratele boli de care sufera. Chiar si impunerea unui tratament universal impotriva covidului, poate fi catalogat genocid in masa. Nu poti trata cu acelasi medicament toti pacientii de pe planeta. Acum nu mai exista gripa sezoniera, nu mai exista o simpla raceala, nu mai exista pneumonii (eu fac aproape anual pneumonie din cauza aerului conditionat), toate simptomele de pe pamant sunt atribuite covidului. Ultima gaselnita este pierderea auzului, mai urmeaza vanturi dupa o portie de fasole , iar mirosul va fi simptom, si veti fi tratati de covid. Acesti hitleristi au mana libera de la stapani, sa faca tot posibilul ca pandemia sa nu dispara din Romania, pana cand nu va mai ramane caramida peste caramida in tara, si pana cand nu vor fi „tratati” toti cei cu boli cronice, si toti batranii din centrele de batrani. Inchiderea spitalelor pentru bolnavii cronici a fost o strategie a mintilor bolnave pentru a prelungi pandemia cu acesti bolnavi. Daca nu vor fi schimbari radicale la alegerile parlamentare, foarte multi dintre voi va veti pierde bunicii si parintii pana in primavara. D-zeu cu voi.

 7. Pasul trebuia facut mai demult, dar niciodata nu este prea tarziu. Succes in noua formatiune politica. Sper ca romanii sa se trezeasca macar in ceasul al 12-lea, si sa gandeasca cu propria minte, si sa nu accepte sa fie cumparati pe 2 lei, cu care isi vor plati sclavia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole