Consultati lista cu sponsorizari aruncate de Big Pharma in buzunarele largi ale influencerilor sanitari. O sa aveti niste surprize

Gheorghe PIPEREA, avocat
In perioada pandemiei, peste 20 de mii de miliarde de dolari au fost tipariti
1607

In vremurile de demult ale republicii procurorilor, 70 de medici oncologi au fost tarati intr-un proces penal de coruptie pe motiv ca ar fi participat la un seminar prin Asia, sponsorizat de Big Pharma. Iar Kovesi (supranumita Slujirea de aplaudaci si influenceri) a fost ultra-laudata, chit ca medicii au fost, ulterior, achitati.

In vremea iacobinismului sanitar, adica in zilele noastre, vedetele sanitare si statuile pandemice umplu pana la refuz listele de sponsorizari ale Big Pharma, in special Pfizer, si lumea ii aplauda si ii urmareste cu sufletul la gura, ca sa auda asigurari ca totalitarismul sanitar si apartheidul care ni se pregatesc sunt pentru siguranta noastra. Tot Slujirile li se poate zice si lor, pe supra-numele lor de vedeta. Sau statui pandemice. Sau eroi din linia intai. Cum va place. Atrag atentia ca unii dintre acesti “eroi” sunt si in grave conflicte de interese, recunoscute cu nonsalanta chiar de ei insisi. Si nimeni nu le atrage atentia organelor de ancheta penala. Iar organele nu se sesizeaza din oficiu. Ca nu te poti lua de eroi, statui, slujiri.

Banii publici curg in continuare in gaura neagra a “luptei” contra pandemiei, asa cum au curs, candva, in cealalta gaura neagra, a “luptei” contra coruptiei.

PS Consultati pe site-ul Agentiei Nationale a Medicamentului lista cu sponsorizari aruncate de Big Pharma in buzunarele largi ale influencerilor sanitari. O sa aveti niste surprize. Poate nu atat de mari ca surpriza regasirii magistratilor militanti, influenti si bogati ai republicii procurorilor pe listele de sponsorizari si cursuri de “specializare anti-coruptie” ale ONG-urilor globaliste. Dar surprize, totusi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole