Comportamentul reprezentantilor PNL si USR din Parlament este absolut jenant! Rusine sa va fie!

Oana BULAI, deputat
Executia cu public a Avocatului Poporului
1249

Sunt extrem de dezamagita de modul in care inteleg cei din PNL, dar si ceilalti reprezentanti ai puterii, sa isi indeplineasca rolul de reprezentanti ai romanilor. Astazi, deputatii liberali si useristi au facut ceea ce stiu ei mai bine: sa respinga o initiativa buna doar pentru ca este a PSD!
Iata, stimati romani, ce fac reprezentantii PNL si USR, cei care au fost trimisi in Parlament sa voteze legi pentru binele comunitatilor pe care le reprezinta. Isi bat joc de initiative legislative care vin in sprijinul autoritatilor locale, al oamenilor.
Parlamentarii puterii au votat azi impotriva proiectului de lege prin care scolile lasate in paragina ar putea fi modernizate prin eliminarea birocratiei. Reprezentantii PNL si USR s-au opus unui proiect de care autoritatile locale au nevoie pentru a moderniza si fructifica acele cladiri in folosul comunitatii.
Nu pot sa inteleg reaua vointa de care dau dovada parlamentarii puterii cand vine vorba de binele comunitatilor. E dezamagitoare gandirea incuiata a celor din PNL-USR.
Spuneau ca le e teama ca primarii si presedintii de Consilii Judetene sa nu transforme acele cladiri in discoteci sau baruri. Chiar nu va e rusine??? Cum sa aveti parerea aceasta despre alesii locali? O asemenea afirmatie reprezinta o jignire la adresa alesilor romanilor. Ei sunt alesi de oameni pentru ca au incredere in ei.
Sper ca la votul din plenul Camerei Deputatilor parlamentarii puterii sa aiba mintea luminata si sa inteleaga intr-un final ca interesul comunitatilor locale trebuie sa primeze.
P.S.: Sunt tare curioasa ce parere au alesii locali ai PNL si USR despre aceasta atitudine a colegilor lor din Parlament. Oare ei ii aproba? Eu cred ca nu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole