Citule, prin piata cand mai treci?

Stefan Radu OPREA
Romania are al doilea cel mai mic cost orar cu forta de munca din UE
275

Evident ca Florin Citu traieste intr-o alta Romanie, dintr-o alta lume. In lumea lui “fantastica” totul este atat de bine, economia este intr-un “galop de sanatate”, romanii nu sunt afectati de somaj, cifra de afaceri a IMM-urilor “creste vazand cu ochii”.

Citule, trezeste-te!

Iti dau un sfat simplu: mergi la piata, uita-te la preturi si ai curajul sa vorbesti cu oamenii.

Atunci vei afla ca puterea de cumparare a crescut in timpul guvernarii PSD si ca astazi este cumplit de greu. Ca romanii si-au terminat resursele in timpul starii de urgenta, cand au fost fortati sa ramana in casa si ca astazi nu le mai pasa de boli pentru ca trebuie sa-si castige traiul.

Poate asa ai sa afli si tu ca s-au scumpit fructele cu 25,88%, carnea de porc cu 4,31%, legumele cu 6,88%, faina cu 6,59%, adica alimentele de baza de care avem nevoie in fiecare zi. Cifrele statistice nu tin de foame, asa ca respecta legea: dubleaza alocatiile si mareste pensiile.

Ocupa-te de Planul de relansare economica cu care tot amagesti mediul de afaceri si lasa propaganda ieftina. Responsbilitatea pentru distrugerea economiei iti apartine in totalitate, ai alocat cel mai mic procent din PIB pentru sprijinirea ei.

Daca nu poti, pleaca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *