Citu vrea sa vanda Tarom, Aeroporturile Otopeni si Baneasa, Hidroelectrica si CEC-ul

Daniel ZAMFIR
Obraznicul incompetent si mitomanul euforic
865

Vanzatorii

Citu vrea sa vanda Tarom, Aeroporturile Otopeni si Baneasa, Hidroelectrica si CEC-ul si i-a asigurat pe investitori ca nu vor creste pensiile cu 40%.

Am votat lege in Parlament prin care le interzicem vanzarea participatiunilor statului si praduitorii au modificat-o prin Ordonanta de Urgenta.

Orban zice ca ziua in care s-a votat majorarea pensiilor e o zi neagra pentru Romania.

Vanzatorii sunt disperati. Vor sa rada tot.

Noi votam in Parlament si ei schimba prin Ordonanta!

Ce mai e de facut?

1 comentariu la “Citu vrea sa vanda Tarom, Aeroporturile Otopeni si Baneasa, Hidroelectrica si CEC-ul

  1. „Citu vrea sa vanda Tarom, Aeroporturile Otopeni si Baneasa, Hidroelectrica si CEC-ul …” Cum adica ,”Catu vrea”, este mosia lui, voi opozitia ce faceti?. Tara nu este si a voastra?. Voi ori sunteti inconstienti, ori tradatori, si ma refer la conducerea opozitiei, care a facut un simulacru din motiune, si tot un simulacru din legea prin care nu se pot instraina companiile romanesti. Simulacru ati facut si cu legea impozitari pensiilor speciale. Daca 30 de ani poporul a inghitit pe nemestecate vanzarea tari, sper sa se trezeasca macar in ceasul al 12-lea sa spulbere acest guWern infect, pe care voi opozitia nu sunteti capabili, sau mai degraba nu se vrea. Intresele, indolenta, inconstienta, nepasarea, aroganta, se vor rasfrange asupra tuturor partidelor, indiferent de culoarea politica. Vati jucat prea mult cu rebdarea poporului roman, pe care l-ati mintit, manipulat, tradat si vandut. Este o vorba care ar trebui sa dea fiori fiecarui tradator de tara si neam: „D-zeu nu se grabeste, nu intarzie, dar vine la timp.”, iar pentru popor: „Daca voi nu va ajutati, nici D-zeu nu va ajuta”. O zi buna!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole