Cine v-a obligat, baieti, sa vanati video – chat – iste

Gheorghe PIPEREA, avocat

In tara cu asa-zisa “cea mai mare crestere economica din UE”, un profesor debutant castiga 2500 de lei pe luna. Asta in conditiile in care mancarea s-a scumpit cu 40% pe an, energia cu 60%, iar ratele la banca s-au dublat.

Seful ANAF demisioneaza nu pentru ca n-a reusit sa colecteze taxe, impozite si contributii din industriile care s-au imbogatit cel mai mult si cel mai injust in criza (alimente, medicamente, energie, banci, dezvoltari imobiliare), ci pentru ca nu ar fi reusit sa modernizeze sistemul.
Cu ce, cu cine, cum sa modernizezi? Cu produsul Romaniei “educate”, adica (semi)analfabetul functional?
Si de ce modernizarea, digitalizarea, inverzirea si toate prostiile neo-marxiste care ne sunt bagate birocratic pe gat ar inlocui bunul – simt comun si practic, care cere sa cauti plusvaloarea pentru a o impozita acolo unde se produce, iar nu la cetatenii de rand, carora li s-a pus pe frunte stigmatul de suspect?
Cine v-a obligat, baieti, sa vanati video – chat – iste, ratand intentionat hiper-curvele care practica profesionist optimizarea fiscala, abuzul de putere economica si comertul necinstit?

sursa: facebook Gheorghe Piperea

Ultimele articole