Cine se lauda ca e incapabil?

Stefan Radu OPREA
Romania are al doilea cel mai mic cost orar cu forta de munca din UE
305

Ati ghicit. Este vorba despre Florin Citu, ministrul finantelor din Cabinetul toxic Orban.

Citu se mandreste ca Romania are cea mai mica depasire a estimarii de deficit bugetar dintre tarile Uniunii Europene. In vremuri normale lucrul acesta ar fi corect, ce uita “fantasticul” este ca a fost inchisa o parte a economiei din cauza pandemiei. Locurile de munca, puterea de cumparare, antreprenorii trebuiau sprijiniti asa cum au facut-o celelalte state membre.

Sunt sectoare de activitate cum este cel al industriei auto (genereaza 14% din PIB si sute de mii de locuri de munca in cele 500 de firme de profil si in dezvoltarea pe orizontala) care nu este sprijinit suficient. Legea promovata de PSD in parlament ofera solutii in acest sens. La fel toate companiile a caror activitate a fost oprita total sau partial prin efectul ordonantelor militare trebuiau sprijinite.

Nimic nu s-a intamplat.

Guvernul Haotic a actionat impotriva intereselor antreprenorilor si lucratorilor romani prin faptul ca nu a venit cu programe de sustinere dedicate.

Dovada: cifrele care arata ca am cheltuit cei mai putini bani pentru acest tip de programe.

Dar mai grav este faptul ca halucinantul Florin Citu marturiseste ca a facut acest lucru deliberat. Pentru ca nu intelege faptul ca lipsa masurilor de sprijin pentru economie a generat disparitia a peste 600.000 de locuri de munca, trebuie sa plece.

Lui Florin Citu nu ii pasa de romani, ci doar de prietenii si clientela politica.

1 comentariu la “Cine se lauda ca e incapabil?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *