Cand ipocrizia bate impostura

Gelu DIACONU, fost presedinte ANAF
Cand ipocrizia bate impostura
1997

Subiectul la ordinea zilei este astazi aprobarea proiectului de buget.

V-as putea plictisi prezentandu-va cifre, corelatii, date tehnice, comparatii, evolutii, deficite, previziuni…

De data aceasta, fara a parasi domeniul, va voi vorbi despre BUNUL SIMT.

Asadar, dupa ce Dragnea, Olguta, Tudose &Co au pus bomba sub echilibrele macro a venit guvernul lui Ludovic & acolitii sai (printre care si penibilul Citu) care au detonat de-a dreptul aceasta bomba.

Iresponsabili si nepriceputi, panicati de pandemie, liberalii au dat iama in banul public.

Dupa ce in 2015 indeplineam toate cele patru criterii economice pentru aderarea la zona euro, astazi suntem la pamant.

Pe langa nepriceperea lor, o clica de pensionari de la BNR, speriati ca vor fi trimisi sa-si aiba grija de nepoti, au cautionat calea spre dezastru.

Cu totii…o adunatura de ipocriti!

S-au complacut in mocirla avantajelor personale a salariilor uriase si a pensiilor speciale!

Iohannis, sesizand drumul infundat din aceasta increngatura de ipocriti…a acceptat Marea Coalitie! Nu ma injurati inca….va explic imediat!

Dupa cum stiti, din PNRR si din fondurile structurale/coeziune aferente cadrului financiar 2021-27….avem sansa unei finantari de cca. 60 md eur. Sunt bani, oameni buni!

Cu un grad de absorbtie de minim 80%, Romania isi poate depasi imensa problema a deficitelor structurale dobandite cu impostorii la putere din ultimii 5 ani (balanta de plati/comercial/bugetar). Deficite care ar face finantarea imposibila in lipsa acestei imense oportunitati.

De aceea, Iohannis a realizat ca discursul agresiv politic e lipsit de rezultat. Si a inceput, cu just temei in realitatea faptelor, sa scape de Ludovic si gasca lui, alaptandu-l cu iluziii pe infantilul Citu si chemandu-si adversarii psd-isti la masa deciziilor.

In tot acest timp impostorul sadea, acelasi Citu, ramas pe o terasa cu cafeluta in fata si cu telefonul dat la maximum pe DigiTv continua sa bata campii ca intotdeauna.

Incurajez oamenii responsabili de BUN SIMT, aflati in functii publice importante (dar trecatoare!), sa treaca peste populismul gretos prilejuit de aprobarea bugetului si sa priveasca realitatea economico-bugetara in fata: suntem intr-un noroi mai adanc decat orice alta tara membra UE!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole