Cam ce joc face, totusi, acest Vladut?

Gheorghe PIPEREA, avocat
Globalizarea nu inseamna progres si nici calea catre o lume mai buna, in care omul sa fie scopul, ci lipsire de libertate
431

Dupa ce a dat alte cifre ale bolnavilor de la ATI si ale vaccinarilor, mult mai mici decat cele oficiale, acum sustine ca rata de infectare in Bucuresti e mult mai mare decat cea oficiala (5,46 la mie) si ca in curand intregul oras va intra in carantina. Inclusiv vaccinatii – conform lui Vladut, care este un specialist de mare clasa in medicina, virusologie si matematici superioare, cu inalte studii de economie si banking la Viena, vaccinatii pot sa transmita in continuare boala, deci stau si ei in carantina, supunerea lor la riscurile serurilor injectate fiind inutila.

Colac peste pupaza, Vladut declara ca intarzierile in plata salariilor personalului medical (pentru asta, un reprezentant al acestui segment, dl. Sandesc, ameninta cu demisia in bloc, ca un erou ce se afla) sunt cauzate de un functionar, care a ‘uitat’ ca tre’ sa semneze niste hartii. De doua luni. Si spune asta cu un calm si o detasare de zici ca vorbeste despre cainele sau de casa. Cam asa vorbesc toti acesti politicieni ‘noi’ – cu calm, cu superioritate, ca si cand nu ar fi dat foc lumii panicand ora de ora populatia cu stiri catastrofice despre ‘acest nenorocit de virus ucigas’, cu o rata de fatalitate de 0,1%…

Nu ca nu m-ar incanta, totusi, ca cineva oficial il contrazice pe sumbrul si distrugatorul Arafat, dar aici e vorba de ceva mult mai important – pierderea azimutului unei populatii complet terorizata, tulburata emotional in cel mai periculos mod, blazata, aflata in pragul colapsului. Mai ales copiii, mai ales cei pe care ii asteapta examene, sunt afectati. Nu te poti juca cu asa ceva.

Mai exista guvern? A existat vreodata in acest rastimp? Sau toti s-au ascuns in spatele micilor dictatori cu halate albe, care au profitat din plin de banii aruncati cu lopata pe fereastra de Vasilica Citu, in timp ce medicii adevarati, cu suflet si compasiune, cu credinta in juramantul lui Hipocrate, au fost aruncati in focuri, sa se descurce singuri, iar acum sunt lasati fara salarii, dati pe mana gauleiterilor din colegiul medicilor si pusi cu spatele la zid de viitoarele procese de malpraxis, pentru care Arafat s-a spalat deja, regulamentar, pe maini?

PS Am aflat dintr-o postare a dlui Sorin Faur ca luminile stradale se sting dupa ora 21. Apa calda in Bucuresti nu e de mult – ne-au asigurat de asta votantii entuziasti ai lui N. Dan. Urmeaza sa ne ia si curentul dupa ora 22 si gata, revenim in plin comunism ceausist. E, de-abia atunci vreau sa ii vad pe anti-comunisti cum se simt. Noi o sa supravietuim – am mai fost sub bocancul comunist si nu ne-am sufocat. Cum veti rezista voi, baieti da driapta? Fara curent si internet?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *