Baronul Munchhannis

Serban NICOLAE
“Luptatorii” cu belciug
502

Minciuna Iohhanis 1 – „Majoritatea PSD din Parlament a intarziat doua saptamani adoptarea legii privind carantina si izolarea”.

Realitatea – Proiectul a parcurs in Parlament intreaga procedura in zece zile (cu sambata si duminica), guvernul penelist trimitandu-l Parlamentului dupa trei saptamani de la Decizia Curtii Constitutionale.

Minciuna Iohannis 2 – „Masurile de protectie sanitara nu sunt eficiente din cauza blocajelor legislative”.

Realitatea – Masurile de protectie sanitara nu au legatura cu legea. De altfel, Romania este printre foarte putinele state care au facut modificari legislative legate de epidemie. Masurile de protectie sanitara sunt haotice, ilogice si incalcate repetat si grosolan chiar de guvernanti.

Minciuna Iohannis 3 – „Lideri PSD indeamna la nerespectarea masurilor de protectie sanitara”

Realitatea – Nicio declaratie a vreunui lider PSD nu indeamna la nerespectarea masurilor de protectie sanitara si nu neaga existenta ori efectele COVID19. De mai multe ori insa, atat Iohannis, cat si liderii guvernamentali penelisti au fost surprinsi incalcand flagrant masurile de protectie sanitara.

CONCLUZIE – Baronul Münchhausen putea lua lectii de minciuna si ipocrizie de la Klaus Werner Iohannis!

Totusi, de ce simt Iohannis si Orban nevoia maladiva de a repeta ca guvernantii stiu ce au de facut si ca iau toate masurile bune? Daca ar fi asta opinia romanilor, ar mai fi nevoie s-o repete Iohannis cu atata disperare si agresivitate?

1 comentariu la “Baronul Munchhannis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole