Am intrat intr-un soi de dictatura userista

Oana BULAI, deputat
Executia cu public a Avocatului Poporului
1200

“Revolutia culturala” a USR – PLUS a inceput cu atacurile in rafala ale deputatului de Neamt Iulian Bulai la adresa TVR!

Am preferat zilele acestea sa nu comentez aberatiile deputatului „plusere” Iulian Bulai. Speram ca va iesi public si isi va retrage toate cuvintele deplasate pe care le-a spus. Speram ca va intelege ca ceea ce promova el era cenzura presei din Romania, cenzura televiziunii nationale. Din pacate, lucrurile nu au stat asa. Ci, dimpotriva, a inceput un atac concertat al USR-PLUS si PNL impotriva TVR.

Motivul? Isi doresc sa puna mainile pe conducerea televiziunii.

Mai nou, din dorinta de a pune mana pe televiziunea romana, ni se transmite din partea coalitiei de guvernare ce avem voie sa gandim? Chiar pana acolo merg acesti politicieni „da dreapta” dintre care face parte si Iulian Bulai?

Sincer, m-am minunat de trasnaile pe care le debiteaza Iulian Bulai, deputat la al doilea mandat!!! Da, dragi nemteni, el ne-a reprezentat in Parlament si in ultimii 4 ani!

Daca tot am intrat intr-un soi de dictatura userista, l-as ruga pe stimabilul deputat sa le spuna colegilor sai din USR-PLUS, daca se poate, sa pregateasca si un regulament al glumelor pe care le mai putem face. Nu de alta, dar ar fi de mare folos pentru noi toti in dictatura pluserista in care vad ca ne afundam.

P.S. Omul acesta nu e la prima abatere de acest gen. Ma mir ca, in calitate de deputat, nu a demarat si o ancheta cu privire la textul Bibliei, pentru ca, in conceptia lui Iulian Bulai, Iisus a provenit dintr-o familie foarte ciudata cu o mama surogat si un tata care a acceptat paternitatea. Da, dragii mei, se referea la Fecioara Maria si la Iosif. Omul e irecuperabil.

Asta ne propune USR. Mai grav e ca oamenii acestia se afla la putere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole