Am gresit noi cu ceva?

Oana BULAI, deputat
Executia cu public a Avocatului Poporului
266

In ultimii ani, pare ca tot ceea ce stiam noi, tot ce am mostenit de la strabunii nostri, tot ce e romanesc, nu mai este bun!

Ba mai mult, tot ce e romanesc trebuie sa fie inlocuit cu noile tendinte, cu noile curente politice care apar la nivel mondial.
Dar, am gresit noi cu ceva de am ajuns in aceasta situatie, in care esenta neamului nostru trebuie inlocuita de noile valori ale lumii aflate in proces de globalizare?
Proiectele gandite la nivel mondial, cu scopul de a asigura bunastarea unei populatii tot mai numeroase, au adus oamenilor mai multa conectivitate, dar au si creat distante intre ei. Poate ca cei care au conceput aceasta „globalizare a binelui” nu au luat in considerare toate detaliile.
Romanii stiu din propria istorie cum sunt negociate lucrurile in absenta lor. Dar noi, unde am fost, unde suntem? Nu am putut, nu putem sa-i tragem de maneca, sa le prezentam proiectul nostru de mai „bine”? Sunt intrebarile pe care milioane de romani si le adreseaza in fata schimbarilor cu care ne confruntam zi de zi.

sursa: facebook Oana Bulai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole