Acum si somajul explodeaza in Guvernarea PNL!

Radu PREDA
Nu as fi crezul niciodata ca voi asista la un “joc de glezne” asa de complicat si cu o miza asa de mare, cum sunt alegerile prezidentiale din SUA
509

Locurile de munca dispar pe zi ce trece fara ca Guvernul Orban sa ia vreo masura pentru sustinerea oamenilor care raman pe drumuri.

In ciuda minciunilor lansate de PNL ca doar 684 de oameni si-au pierdut locul de munca in aceasta perioada comparativ cu anul trecut, peste 1 milion de oameni sunt someri si au contractele de munca suspendate ori se afla in somaj tehnic.

PNL pentru a nu pierde increderea populatiei manipuleaza cifrele reale prezentate de Institutul de Statistica si nu ridica un deget pentru stimularea angajatorilor sa pastreze fiecare loc de munca.

PSD are solutii si le-a prezentat public:

-Stimularea firmelor care creeaza locuri de munca bine platite – ajutor de stat pentru firmele care fac investitii si creeaza locuri de munca in zonele cu somaj mai mare de 5%, si platesc salarii cel putin egale cu salariul mediu pe economie

-Stimulente pentru angajarea somerilor – 3.000 lei/luna timp de 1 an platit firmelor pentru fiecare somer angajat pe o perioada de cel putin 2 ani.

-Stimulente pentru angajarea ucenicilor si reconversie profesionala – 2.500 lei/luna timp de 1 an pentru angajarea pentru cel putin 2 ani a fiecarui ucenic sau a unei persoane care face reconversie profesionala.

Ajunge cu amatorismul si iresponsabilitatea guvernarii liberale!

Acum Romania are nevoie de solutii concrete pentru angajati si pentru antreprenori.

Nu mai e timp de pierdut cu experimente si promisiuni pe hartie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole