Acum se vede cat de mare au fost minciuna electorala si teapa postelectorala

Marius BUDAI, deputat
Pensionarii si reprezentantii HORECA au fost cei mai mintiti si umiliti de catre Guvernarea Dreptei Unite!
1442

Minciuna – politica de casa a guvernarii PNL-USRPLUS-UDMR!

Ati mai auzit ceva de Planul National de Redresare si Rezilienta? Bineinteles ca nu.

Planul National de Redresare si Rezilienta ramane o “fata morgana”. Guvernarea lui Iohannis se dovedeste profund incompetenta si incapabila sa realizeze proiecte in acord cu cerintele europene, astfel incat Romania sa aiba parte de cele 30 de miliarde de euro alocate.

In guvernarile lui Iohannis tara noastra a ajuns in postura unui elev perpetuu corigent. A primit nota 4 de la Comisia Europeana si in pofida recomandarilor primite, brambureala continua….acum s-a declansat si o asa-zisa consultare publica, la mai bine de 3 saptamani dupa ce ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a anuntat infiintarea a nu mai putin de 10 grupuri de lucru pentru a indrepta prostiile facute de guvernul Orban.

Acum se vede cat de mare au fost minciuna electorala si teapa postelectorala, cu cele 80 de miliarde de euro, bani europeni, pe care Iohannis si guvernarea promiteau ca-i vor atrage.

In privinta PNRR singura solutie rezonabila este cea propusa de PSD, respectiv dezbaterea si aprobarea in Parlamentul Romaniei, pentru ca PNRR este al intregii tari si pentru toti cetatenii ei, nu doar al guvernarii iohannis-pnl-usrplus-udmr si clientela lor politica.

Trebuie sa existe o distribuire nationala echilibrata a celor 30 de miliarde de euro si prin urmare proiecte realizate/selectate nedisriminatoriu, in functie de culoarea politica.

1 comentariu la “Acum se vede cat de mare au fost minciuna electorala si teapa postelectorala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *