Acest Guvern are sansa sa devina primul Guvern de dupa Revolutie acuzat de genocid

Ilan LAUFER
Cred ca FMI-ul isi freaca mainile cand vede cum este guvernata Romania!
1777

Cati oameni mai trebuie sa moara ca sa plece acest Guvern?

Domnule Ministru Nelu Tataru, daca aceste informatii sunt corecte, demisia dvs. imediata ar fi prea putin. Ar trebui, odata cu dumneavoastra, sa plece tot Guvernul Orban PNL acasa, cu bratara statului de drept la mana.

In ultima saptamana am primit informatii din mai multe surse credibile si diferite, conform carora exista un fenomen la nivel national in Romania prin care se incearca denaturarea motivului real de deces al pacientilor cu boli cronice, care nu au fost infectati cu coronavirus. Astfel, se pare ca membrii familiilor acestora sunt ofertati cu sume cuprinse intre 3000 si 4000 de lei pentru a declara ca motivul decesului este COVID-19.

Ne aflam in situatia in care numarul deceselor bolnavilor cronici din Romania a explodat, la nivel de genocid, din cauza transformarii spitalelor normale in spitale COVID-19, si a faptului ca acestora nu li se acorda tratamentul necesar, asa cum prevede Constitutia. Este un abuz fara precedent!

In Romania mor oameni cu zile din cauza faptului ca nu au acces la tratament in timp util, in timp ce spitalele COVID-19 sunt pe alocuri goale sau, in “cel mai bun caz”, majoritatea au pacienti asimptomatici. Spre deosebire de Romania, in SUA daca esti testat pozitiv nu te baga nimeni in spital cu forta.
Este o incalcare grava a Constitutiei, respectiv a drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor romani!

Acest Guvern care isi lasa cetatenii sa moara cu buna stiinta, are sansa sa devina primul Guvern al Romaniei de dupa Revolutie care va fi acuzat de genocid impotriva propriilor cetateni. Cu siguranta va veni vremea cand veti raspunde pentru aceste acte criminale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole